Tihomir Bradić više nije trener seniorske momčadi Mladosti iz Ždralova. Do ovakve odluke je došlo dogovorom između ovog iskusnog stratega i klupske uprave, a Križevčaninu je presudio jako loš ulazak u proljetni dio sezone. Da budemo još precizniji, jedna od mnogobrojnih hrvatskih Mladosti je u drugom dijelu sezone ostvarila četiri neriješena ishoda (domaćinstva protiv Zrinskog iz Jurjevca, Opatije te Sesvećana), ali i gostovanje u Belišću. Istina i Bog, sve su ovo od reda bili derbi susreti, no, skladno najavama prije početka prvenstva, a i obzirom na igrački kadar kojim je Bradić raspolagao, klupska uprava je bila nezadovoljna postignutim.

Mladostaši su trenutno tek šestoplasirani na ljestvici Druge hrvatske nogometne lige što je zapravo treći rang nadmetanja uz naglasak da su oni ovoga proljeća uspjeli savladati samo posljednje plasirano čakovečko Međimurje s uvjerljivih 0:5, NK Jadran LP krajnjim rezultatom 2:0 što je, kada se sve sabere u jedno jedini dvoboj kojega su majstori iz predgrađa Bjelovara odigrali kako treba te slavonskobrodsku Marsoniu kao gosti. Bilo je minimalnih 0:1. Pored svega ovoga, nikako ne smijemo zaboraviti niti gubitak bodova u posljednje odigranom, 22. kolu kada su puni plijen iz Ždralova odnijeli nogometaši Dugog Sela. Trijumfirali su 0:2.

Kada je riječ o cjelokupnoj Bradićevoj statistici ovoga mandata ona glasi – 19 službenih mečeva od čega je tu osam pobjeda, šest remija i pet gubitaka. Također, važno je reći da Bradić ostaje zaposlenik kluba, i to u sklopu nogometne škole. Kako su nam kazali klupski čelnici, treninge će do kraja ovoga tjedna, ali i predstojeći gostujući dvoboj protiv zagrebačkog Trnja voditi Bradićevi dosadašnji pomoćnici predvođeni Antoniom Cvančićem, dok će ime novog glavnog šefa struke vrlo vjerojatno biti poznato sljedećega tjedna.