12.6 C
Bjelovar
Ponedjeljak, 25 rujna, 2023
spot_img

Nogometaši Bjelovara na još jednom teškom iskušenju

Nove vijesti

Baš poput svojih sportskih prijatelja iz Ždralova, i nogometaši Bjelovara će svoju utakmicu 23. prvenstvenog kola Druge hrvatske nogometne lige (treći rang natjecanja) odigrati već sutra – petak, 14. travnja od 16:30 sati. Trener Petar Bošnjak će svoje izabranike odvesti na drugo uzastopno gostovanje, i to u Čepin gdje svoje domaće susrete igra momčad Zrinskog iz Jurjevca. Obzirom na činjenicu da su Bjelovarčani izrazito slabo ušli u proljetni dio sezone što je rezultiralo promjenom trenera, ali i to da su Jurjevčani „uhvatili zalet“ te se podigli na ljestvici, jasno je da su igrači stratega Josipa Milardovića favoriti u ovih 90 minuta.

Da budemo još jasniji, NK Bjelovar na ovaj dvoboj odlazi sa 35 bodova na svom kontu čime je trenutno šestoplasiran, dok je slavonski klub treći sa 42 osvojena boda što je samo četiri manje od prvoplasiranih nogometaša Jadrana LP. Međutim, poznata sportska uzrečica kaže „lopta je okrugla“ pa Bošnjaka i njegove igrače ne treba otpisivati unaprijed. Dakle, nada umire posljednja te se nadamo kako se ova bjelovarska družina s ovog teškog gostovanja, odnosno utakmice koja je samo još jedna u nizu teških može vratiti s pozitivnim ishodom.

Sigurni smo da će to, ukoliko se naravno ostvari biti jedna injekcija samopouzdanja kojeg su bijeli s gradskog stadiona nedvojbeno izgubili. Stoga, preostaje nam slati im pozitivnu energiju, a ako ste u mogućnosti pohodite ravnu Slavoniju i zdušno bodrite svoje nogometne miljenike kako bi oni uvidjeli da su navijači uz njih i u ovom teškom razdoblju. Bez imalo sumnje, ta podrška će Bjelovarčanima itekako koristiti.

Vezane vijesti

spot_img
- Slušaj Super narodni radio -

Crna kronika