Članovi i članice bjelovarskog Taekwondo kluba Fox iz natjecanja u natjecanje ostvaruju zapažene rezultate, a tako je bilo i u prijestolnici Sjeverne Makedonije – Skopju gdje se održavao međunarodni turnir iz G1 serije pod nazivom „Skopje Open Rasmus 2023.“ Bio je ovo masovan događaj na kojem se našlo petstotinjak natjecateljica i natjecatelja iz cijeloga svijeta te su i ovom prilikom mlade bjelovarske taekwondo nade došle do novih vrijednih bodova zahvaljujući kojima se i dalje nalaze u samom vrhu europske rang ljestvice.

Predvođeni trenerskim dvojcem Sanela Tolić Medak/Feđa Medak, Foksići su, u juniorskoj ekipnoj konkurenciji zauzeli visoko treće mjesto što je za svaku pohvalu. Isto tako, uspješni su bili i u pojedinačnim borbama.

Tako je Emi Bugarinović pripala zlatna medalja kod juniorki do -55 kilograma, a njenim stopama je išla i Rea Konjević među taekwondašicama do -44 kilograma. Broncu je kući odnijela kadetkinja Paulina Kovačević (-47 kilograma), dok su se Lucija Hajdukovć, Patrik Hajduković i Petra Klen, ostvarivši jednu pobjedu morali zadovoljiti plasmanom između pete i osme pozicije.

Kako se ovaj prestižni turnir održavao na sam Uskrs, možemo konstatirati da su Foksići svom gradu uputili čestitku na svoj način – sportskom borbom, mnoštvom medalja te vrhunskim rezultatima. Stoga nam sada, kao zaključak ove super pozitivne priče preostaje samo čestitati ovoj bjelovarskoj ekspediciji i s velikim nestrpljenjem čekati njezine buduće izazove.