13.7 C
Bjelovar
Ponedjeljak, 2 listopada, 2023
spot_img

U NK Draganec zadovoljni ulaskom u proljetni dio prvenstva u 2.županijskoj ligi

Nove vijesti

Dva neriješena ishoda protiv Mladosti iz Daruvarskog Brestovca (2:2) i Skoka iz Skucana(1:1) te pobjeda protiv Napretka iz Rajića 1:0 dobra su naznaka onoga što se može očekivati u proljetnom dijelu sezone u 2. županijskoj nogometnoj ligi od NK Draganec bez obzira na probleme koji prate klub u vidu ozlijeđenih igrača.

– Jesenski dio prvenstva smo završili na 5. mjestu tablice, a dojma sam da smo mogli malo bolje. Opet, s obzirom na ogroman broj ozlijeđenih igrača mogu to okarakterizirati kao zadovoljavajuće, kaže trener Branimir Babec i dodaje kako su u proljetni dio prvenstva krenuli s tanjim igračkim kadrom i u prva tri kola bilo je dosta velikih problema s ekipiranjem.

– Prva tri kola krenuli smo s dva neriješena rezultata i pobjedom ali zbog pokazane igre
mislim da smo zaslužili više. Ipak najvažnije da niti jednom teren nismo napustili spuštene glave. Cilj je zadržati 5. mjesto i ako se ukaže prilika napasti 3. ili 4. mjesto, kaže o planovima Babec.

– Odlična smo ekipa, jaki smo, nikoga se ne bojimo i svaku utakmicu smo konkurentni što je najbitnije. Liga je svake godine sve jača, a mi smo i u ovom rangu po budžetu na samom dnu, ali nije u šoldima sve. Iduće godine je 60 godina kluba te se pomalo spremamo da se pojačamo i krenemo po naslov prvaka, najavljuje Babec.

Vezane vijesti

spot_img
- Slušaj Super narodni radio -

Crna kronika