Nakon što su si odbojkaši Čazme domaćim porazom 2:3 protiv Sheefta u 6. kolu, pa gostujućim porazom protiv Mladosti II 3:0 u 7. kolu, zakomplicirali borbu za naslov prvaka u 2. Hrvatskoj odbojkaškoj ligi – REGIJA SJEVER, ostvarili su u sljedeća dva kola dvije pobjede za redom. Prvo su očekivano u 8. kolu pobijedili OK Plavi Peklenica, da bi se u subotu 1. travnja u 9. Kolu revanširali Sheeftu i u gostima ih pobijedili 1:3 ( (25:23,21:25,21:25,19:25) .

– Vratili smo su u borbu za naslov s obzirom na to da je Mladost izgubila od Daruvara. U posljednjem kolu će utakmica između Čazme i Mladosti odlučivati o prvaku. Pobjednik će biti prvak, a poraženi će biti drugoplasirana ekipa. Mogu reći da sam relativno zadovoljan s obzirom na to da smo došli do onog što smo htjeli, a to je da na domaćem parketu odlučujemo o naslovu prvaka, kazao je igrač i trener odbojkaša Čazme Krešimir Donđivić.

Kada će se utakmica zadnjeg kola između Čazme i Mladosti igrati još se ne zna točno zbog reprezentativnih obaveza mladih igrača Mladosti, a mogući termini su 22. ili 29. travanj.

– Što se nas tiče imamo malih problema sa sastavom jer nam je jedan od primača nam je dobio mononukleozu tako da ne može igrati do kraja prvenstva tako da smo malo smanjenog rostera, ali drugi bi svi trebali biti spremni tako da očekujemo jednu zanimljivu utakmicu, dodaje Donđivić.

Bez obzira kako će utakmica s Mladosti II završiti nakon nje pred odbojkašima Čazme su kvalifikacije u najviši rang hrvatske odbojke, Superligu.

– Igrat ćemo sa Siskom koji je posljednja momčad Superlige i očekujem jednu ravnopravnu utakmicu da budem iskren. Što se tiče Superlige nekakve su najave da će se čak osnovati prva liga. Us Superligu će biti i Prva liga što bi nama čak i više odgovaralo od Superlige jer bi tu igrali s klubovima koji su ravnopravniji nama, zaključio je Donđivić.