NK Mladost Ždralovi će, predvođen trenerom Tihomirom Bradićem, poslije remija na domaćem travnjaku u dvoboju protiv Opatijaca gdje je u potpunosti dominirao i nezasluženo ostao bez dva boda ovoga tjedna gostovati u Belišću kod tamošnjeg istoimenog domaćina. Belišćanci su klub s kojim su se „Redsi“ iz bjelovarskog predgrađa susretali i ranije, u Trećoj hrvatskoj ligi Istok, no, isto tako, riječ je o dva kluba koja su iz temelja promijenila svoj igrački roster u odnosu na ta prijašnja susretanja. Stoga će sva zbivanja u ovih 90 minuta biti izrazito zanimljivo pratiti, ali treba naglasiti kako Bradićevi majstori u Slavoniju putuju u puno boljem raspoloženju te s velikom željom nastaviti svoj niz nepobjedivosti.

Da budemo još precizniji, nogometaši Belišća su u svih pet proljetnih mečeva doživjeli gubitke uz mnoštvo primljenih pogodaka, dok su njihovi ovotjedni suparnici ostvarili tri pobjede i dva neriješena ishoda uz samo jedan primljen gol. Također, napomenimo da se čelništvo NK Belišće, shodno slabim izdanjima odlučilo na radikalan potez – udaljavanje gotovo svih stranaca iz svojih redova što znači da su oslonac domaći mladi momci. Dakle, to je još jedna činjenica koja momke s igrališta „Brdo“ gura u ulogu nepobitnog favorita. No, to treba potvrditi i na samoj zelenoj površini, a hoće li im to poći za nogom ili će mlađahni Slavonci pronaći načina iznenaditi ih preostaje nam saznati.

Odgovor na to pitanje znat ćemo sutra, subota – 1. travnja oko 18:15 sati kada akcija bude okončana. Naime, lopta će se po prvi put na ovoj utakmici, koja će biti odigrana u sklopu 21. prvenstvenog kola zakotrljati u 16:30, a dakako, crvenima iz Ždralova će i ovoga puta dobro doći čuti glas svojih simpatizera. Shodno tome, ukoliko ste strastveni navijač NK Mladost Ždralovi i ukoliko ste u mogućnosti „potegnuti“ u Slavoniju otiđite te bodrite svoju omiljenu momčad u njenom pohodu na nova tri boda.