Ovaj je vikend – subota 18. i nedjelja – 19. ožujka donio drugo kolo proljetnog dijela sezone Četvrte hrvatske nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica što je sveukupno 15. Predstavnici ovog podneblja su tom prilikom tražili pozitivne rezultate kako bi popravili dojam iz prošloga tjedna kada se nisu baš proslavili, odnosno kada su, u četiri odigrana susreta uspjeli osvojiti skromna četiri boda.

Tako je momčad Garića, poslije podjele bodova na domaćem travnjaku s Ferdinandovčanima sada otišla u goste Mladostašima iz Kloštra Podravskog. Predavački Dinamo je na svom igralištu „Brana“ imao namjeru potvrditi slavlje ostvareno upravo u Kloštru Podravskom, a suparnik nogometašima trenera Nikole Papca je bila momčad Voćina. NK Bilogora 91 Grubišno Polje se zaputio u Imbriovec gdje je zaigrao protiv tamošnjeg Borca uz želju vratiti se pobjedama poslije poraza pred svojim navijačima u derbiju od Pitomačana, dok su se Pitomačani i ovoga tjedna suprotstavili Bjelovarsko-bilogorskom četvrtoligašu. Dočekali su Čazmance koji su prije tjedan dana teško stradali od sastava Tehničara.

Nakon svih uzbuđenja, Podravci i Garešničani su podijelili bodove odigravši miroljubivih 1:1. Nadalje, predavački četvrtoligaš je na svoju i radost svojih navijača očekivano bio bolji od Voćina s uvjerljivih 4:1, dok je meč u Imbriovcu završen očekivanom grubišnopoljskom pobjedom 1:2. Tako se velika bitka za naslov prvaka nastavlja dalje. Naposljetku, Čazmanci su očekivano, s uvjerljivih 3:0 poraženi u Pitomači što nas dovodi do toga da još uvijek nisu postigli niti pogotka ovoga proljeća, a već su ih primili osam.  

Također, sve ovo znači da su naši županijski četvrtoligaši ostvarili dva trijumfa. Samo jedna utakmica je završena podjelom bodova, a također, pretrpljen je jedan gubitak. Stoga, sveukupno je osvojeno sedam bodova, a obzirom na ostale završetke dvoboja najbolji klub ovog podneblja nakon 15. kola je onaj Bilogore 91 iz Grubišnog Polja. On se nalazi na visokom drugom mjestu sa 37 bodova na svom kontu i uz razliku pogodaka od 38:10. Nogometaši iz Predavca su šestoplasirani s brojkom 24 u rubrici bodovi (gol razlika 24:22). Deveti su članovi NK Čazma. Oni su u dosadašnjem dijelu sezone prikupili 18 bodova s negativnom gol razlikom (19:34), a momčad garešničkog Garića je tek 11. Ona se može pohvaliti s tek 14 bodova te također negativnom gol razlikom -5 (24:29).

Shodno svemu izrečenome, već sada jedva čekamo buduća uzbuđenja u Četvrtoj hrvatskoj nogometnoj ligi Bjelovar-Koprivnica-Virovitica u nadi dodatnog poboljšanja rezultata, odnosno novog podizanja u ukupnom poretku naših predstavnika. Zaključno, pogledajte našu bogatu fotogaleriju iz Predavca te trenutno stanje ljestvice.