Zdravko Pevec nakon što je prošle godine otvorio svoju trgovinu u Bjelovaru najavljuje otvorenje nove, ali i nastup na Proljetnom međunarodnom bjelovarskom sajmu.

– Pevec ne odustaje, a nikad ni nisam odustao, kaže Zdravko Pevec i dodaje kako je prošle godine najavio prvo otvaranje jedne trgovine, pa i druge.

– U Bjelovaru kod prve trgovine nemamo parkirnih mjesta tako da sad imamo dobru lokaciju. Nije veliki objekt, ali za mene je to već veliki uspjeh. 33 godine će biti u petom mjesecu kada sam ’90. registrirao poduzeće, pa ovo mora biti nešto posebno, pogotovo za kupce koji će kupovati kod Peveca, rekao je.

Pevec će izlagati i na Proljetnom međunarodnom bjelovarskom sajmu ,  a nakon sajma trgovinu seli na novu lokaciju, Križevačku 2a.

– Ne mogu kao nekad dijeliti automobile, ali u ovoj prilici nešto izuzetno će biti povodom 33 godine Peveca. Bio sam na prvom sajmu, a bit ću i na svakom drugom dok budem na nogama i dok vodim firmu, dodaje Pevec, a najavljuje uz trgovinu i otvaranje web shopa za koji kaže da će biti pravi bum.

– Neka nas kupci prate i vidjet će, Pevec je uvijek bio jedinstven i poseban, a to planiram i dalje, kaže.

 Osvrnuo se i na svoju borbu za ime, za koju kaže da sve polako dolazi na svoje i da je svaki tjedan po dva dana na razno-raznim sudovima.

– Ono što sam rekao i ranije, potvrđen mi je žig, da ga nemaju pravo koristiti. Naravno, oni su rekli da imaju pravo žaliti se. Ako sud smatra da je najmjerodavnija državna institucija pogriješila, svaka im čast. Ali imam jokera u džepu, a to je da je na Europskom sudu ista situacija gdje je upravo presuđeno da ne može netko koristiti tuđe ime. I to je ono na što ja računam, ako ne mogu uspjeti na sudovima u Hrvatskoj u Europi sigurno mogu, zaključuje Pevec.