Nakon velike i posve zaslužene pobjede na domaćem travnjaku protiv nogometaša Jadrana LP, koji su tako svoj prvi poraz doživjeli tek u 18. kolu Druge hrvatske nogometne lige što je ustvari treći rang nadmetanja, momčad Mladosti iz Ždralova svoj pobjednički niz, odnosno uspon ka vrhu ljestvice želi nastaviti sutra – subota, 18. ožujka u Slavonskom Brodu. Tamo će je dočekati sastav Marsonije – nekadašnji sudionik najjačeg razreda hrvatskog nogometa, no isto tako, sastav koji je s godinama padao te sastav koji se trenutno nalazi tek na 14. mjestu ovog nogometnog društva sa svega 15 osvojenih bodova.

Dakle, „Redsi“ iz bjelovarskog predgrađa, koji su trenutno šestoplasirani s brojkom 29 u rubrici bodovi će u ravnu Slavoniju otputovati sa statusom nedvojbenog favorita, ali će ga morati dokazati i na samom travnjaku. Jer, jasno je – dok se igra ima nade i za Slavonce koje će se također nešto pitati i koji žarko žele razveseliti sebe te svoje navijače poboljšanjem rezultata. Stoga, bit će izrazito zanimljivo vidjeti može li Domagoj Kosić – nekadašnji igrač zagrebačkog Dinama koji odnedavno s klupe predvodi crne iz Slavonskog Broda, a koji u svojim redovima imaju mnoštvo vrlo dobrih pojedinaca iz susjedne nam Bosne i Hercegovine, ali i vratara Patrika Gujića koji je svojevremeno stajao među vratnicama NK Bjelovar iznenaditi svoje ovotjedne suparnike ili će trener Tihomir Bradić sa svojim znanjem i iskusnim frajerima na zelenoj površini ponovo uzeti puni plijen i tako potvrditi zavidnu formu.

Odgovore na sva ova pitanja ćemo saznati sutra oko 17:30 obzirom na činjenicu da će se lopta na stadionu pokraj Save zakotrljati u 15:30. Također, ukoliko ste u mogućnosti i ukoliko ste strastveni navijač NK Mladost Ždralovi zaputite se u Slavonski Brod podržati svoje ljubimce.