3.7 C
Bjelovar
Srijeda, 29 studenoga, 2023
spot_img

Svi vole jesti, ali tko voli kuhati?

Nove vijesti

Svi volimo jesti, ali tko voli svaki dan kuhati? Malo nas. Koliko puta ste samo pomislili kako bi bilo predobro doći kući s posla umoran, a na stolu topli kuhani obrok. Samo se udobno zavaliti na stolac ili fotelju pred TV, žlicu i vilicu u ruke i kreće uživancija.

We got you 🙂  

Ovdje u Restoranu Ura razumijemo o čemu govorite. Mi kuhamo, vi uživate. Od ponedjeljka do subote možete biti bezbrižni jer za vas pripremamo dva dnevna menija toplih obroka koja za cijenu od samo pet eura uključuju juhu, glavno jelo, salatu i kruh. Na meniju se izmjenjuju šarolike sezonske namirnice, tradicionalna i moderna jela, kao i ona po posebnoj recepturi naše legendarne kuharice Jace. Svaki dan nešto novo, a sve toplo, mirišljavo i ludo ukusno.

Vrijeme je svima dragocjeno i zato umjesto da kad dođete kući provodite vrijeme za štednjakom, osigurajte na vrijeme svoj topli ručak i zajedno sa obitelji uživajte u dragocjenim trenucima zajedništva. Na našem Facebook profilu Restoran Ura pratite dnevnu ponudu i zovite prije nego ponestane 🙂

Naravno, uvijek postoji opcija B u obliku neke konzerve, ali ipak se usudimo reći da ne može zamijeniti toplu juhicu i još topliju atmosferu koju donosi opuštanje uz ukusan i kvalitetan obrok.

Osim dnevnog menija toplih obroka, Restoran Ura nudi mogućnost organizacije proslava i okupljanja za do 50 osoba, kao i catering na lokaciji po vašem izboru. Poziv na broj Restorana Ura 043/233-055 osigurat će odgovore na sva vaša pitanja i želje.

Restoran Ura pokrenut je kroz Europski projekt

Restoran Ura nastao je kroz projekt Food 4 You čiji je nositelj poduzeće Ured 4 You j.d.o.o. Ukupna vrijednost projekta iznosi 1.125.841,91 kn, a sufinanciran je od strane Europske unije iz Europskog socijalnog fonda iznosom od 956.965,62 kn, te iz Državnog proračuna Republike Hrvatske iznosom od 168.876,29 kn. Projektom se žele promicati novi oblici poduzetništva te podizati svijest javnosti o mogućnostima koje nudi poslovanje po principima društvenog poduzetništva.

Sadržaj objave isključiva je odgovornost poduzeća Ured 4 You j.d.o.o.

Više informacija o fondovima Europske unije možete saznati web stranicama www.esf.hr i www.strukturnifondovi.hr.

Vezane vijesti

spot_img
- Slušaj Super narodni radio -

Crna kronika