3.7 C
Bjelovar
Srijeda, 29 studenoga, 2023
spot_img

Posjetite novouređenu bjelovarsku slastičarnicu “Kod Benija”

Nove vijesti

Uskoro nam i kalendarski stiže proljeće što znači poboljšanje vremenskih uvjeta te mnoštvo topline i sunca. Stoga, otvaranje poznate bjelovarske slastičarnice „Kod Benija“, koja se nalazi na samom početku gradskog korza, odmah preko puta caffe bara „Sinatra“ možemo okarakterizirati jednim od vjesnika tog, svima nam dragog godišnjeg doba.  

Važno je kazati da je slastičarnica, koja je u potpunosti renovirana te prekrasno uređena svoja vrata otvorila upravo danas – četvrtak, 16. ožujka točno u podne, a Beni Šabani, vlasnik ovog objekta, koji se može pohvaliti jednim od najboljih sladoleda ovoga podneblja, pa i šire se odlučio darivati sve posjetitelje.

Naime, od danas pa sve do nedjelje – 19. ožujka, uz svaku kupljenu kuglicu ćete dobiti i jednu besplatnu. Ukupno će biti podijeljeno čak tisuću kuglica ove slastice koju svi obožavamo i koja je odlično osvježenje tijekom vrućih dana, a kao zaključak ove lijepe, hvale vrijedne priče napomenimo da okus vaše besplatne kuglice birate sami. Isto tako, kako bi vam kušanje bilo još slađe, sa sobom možete povesti i neku sebi dragu osobu.

Vezane vijesti

spot_img
- Slušaj Super narodni radio -

Crna kronika