Nezavisni saborski zastupnik Damir Bajs priključio se stranci Fokus čime ta stranka sada ima dva zastupnika u parlamentu, a nakon što je potpisao priključenje njegove stranke Fokusu poručio je da je riječ o stranci koja ima viziju, cilj i politike za dobrobit građana.

Predsjednik Fokusa Davor Nađi izvijestio je da se Nezavisna lista Damir Bajs priključila Fokusu te istaknuo kako je “zastupnik Bajs prepoznao kvalitetu stranke Fokus i politike koje zastupaju”.

– Zajedničkim radom u Klubu i zastupanjem istih politika i stavova pokazalo se da dobro funkcioniramo zajedno i da produbljivanje suradnje ima smisla, rekao je.

Bajs je do sada u zajedničkom Klubu funkcionirao kao nezavisni zastupnik, a, ističe Nađi, priključenjem stranci Fokus dodatno jača i raste na dva zastupnika. Svojim velikim političkim iskustvom Bajs će sigurno obogatiti djelovanje Fokusa, poručio je.

Bajs je rekao da su se radom u istom Klubu približili u stavovima, a Fokus je ocijenio kao stranku koja ima viziju, cilj i politike koje će to provesti na dobrobit građana.

Izvor:01portal.hr