Odbojkaši Čazme ove subote odigrali su utakmicu 6. kola doigravanja za prvaka u II. hrvatskoj odbojkaškoj ligi – regija sjever. Prvi set je bez veće muke otišao na stranu Čazme 25:19, drugi su Čazmanci dobili još lakše s 25:14, no kad se očekivalo da će i treći set Čazmanci dobiti bez većih problema i utakmicu privesti kraju OK Sheeft se probudio. No i u trećem setu nije Čazmi puno trebalo do pobjede ali ga je ipak Sheeft izvukao i dobio 25:27. Sheeft se u potpunosti vratio u četvrtom setu koji je dobio 21:25. Ni u peti set Čazmanci nisu dobro ušli. Gosti su poveli, a Čazma je na kraju u zadnji čas uspjela uhvatiti priključak da bi se na kraju igralo bod za bod do 21:23 za Sheeft.
No, ipak važno je za istaknuti trenutak koji je možda i odlučio ovaj meč. Fair play potez odbojkaša Čazme koji su sucu, nakon što je dosudio poen za njih koji bi im donio pobjedu od 18:16, sugerirali da je krivo dosudio.

– Očito je bilo da je poen bio za njih, bilo je teško to prešutjeti i veseliti se s poenom koji nije tvoj praktički, tako da smo to priznali i eto na kraju smo izgubili, nije nas nagradilo za to, kazao je igrač i trener odbojkaša Čazme Krešimir Donđivić koji je o samoj utakmici rekao:

– Oni nisu nešto dobro odigrali u prva dva seta, dok smo mi odigrali odlično. Poslije smo mi možda nešto malo lošije igrali, oni su se digli i nažalost svi setovi u egalu su njima otišli, rekao je Donđivić i dodao kako su si sad malo zakuhali prvenstvo te da će sada u gostima morati uzeti bodove. U nastavku prvenstva Čazmi slijede tri gostovanja, prvo kod Mladosti II, zatim kod OK Plavi Peklenica, pa kod Sheefta, a onda na kraju domaća utakmica s Mladosti koja će možda i odlučivati tko će osvojiti prvo mjesto.