Poslije sigurne, super uvjerljive pobjede u Čakovcu protiv mlade i neiskusne momčadi Međimurja, nogometaši Mladosti iz Ždralova će sutra – subota, 11. ožujka nastaviti svoj pohod u Drugoj hrvatskoj nogometnoj ligi što je ustvari treći rang natjecanja. Pred majstorima trenera Tihomira Bradića ovoga puta je pravi izazov. Naime, na igralište „Brdo“ u Ždralove stiže NK Jadran LP. Riječ je o momčadi koja drži prvenstveni primat od samog početka natjecanja i koja još uvijek ne zna za poraz, a naglasimo da će akcija započeti u 15:30.

Dakle, shodno svemu navedenome, jednoj od mnogobrojnih hrvatskih Mladosti je još jednom potrebna gromoglasna, ovom prilikom možda i najgromoglasnija navijačka podrška u nastojanju da konačno nanese poraz Pločanima u čijim redovima odnedavno participira stasiti stoper Ivan Abramović – nogometaš koji se vraća u poznato okruženje obzirom da je do prošle polusezone branio boje „Redsa“ iz Ždralova.

Kako će se on snaći u ovih 90 minuta, ali kako će se snaći i Bradić protiv iskusnog mu kolege Miše Krstićevića s klupe vodeći svoje izabranike svima zajedno nam preostaje provjeriti. Sada vam, uz podsjetnik da je pločanski sraz između ova dva kluba okončan trijumfom Jadranaša krajnjim ishodom 2:1 kao zaključak ove kratke najave utakmice koju očekujemo s ogromnim nestrpljenjem donosimo Bradićeva razmišljanja. 

–Obzirom na to da NK Jadran LP nema niti jedan gubitak tijekom 17. prvenstvenih rundi u ovoj, nimalo laganoj ligi, rekao bih kako, bezobzirno na domaći travnjak ne možemo kazati da smo favoriti. Taj status je ne gostujućoj strani, no mi se nećemo predati. U cijeloj ovoj priči će se nešto pitati i nas te ćemo dati svoj maksimum ne bismo li stigli do pozitivnog završetka. Obje momčadi imaju kvalitetne igrače i siguran sam da će se voditi velika bitka tijekom svih 90 minuta. Kada je riječ o našem igračkom kadru treba reći kako je Bruno Čovo tijekom jednog treninga iskrenuo zglob pa nisam siguran da će moći nastupiti. Međutim, ostali nogometaši su spremni i željno očekuju istrčati na teren. Još jednom ponavljam – dat ćemo svoj maksimum, a koristim ovu priliku da pozovem sve navijače da dođu te nas podrže iz sveg glasa – kazao nam je trener NK Mladost Ždralovi.