Danas u podne je u Daruvaru otvoren šoping centar STOP SHOP kojeg u svečano otvorili župan Marko Marušić, gradonačelnik Damir Lneniček i glavni menadžer Stop Shopa za Hrvatsku Joško Piteša. Čak 18 etabliranih imena pronašlo je interes za zakup poslovnog prostora. Tu su Jysk, Sport Vision, NKD, Plodine, DM, Sinsay, Deichmann, KiK, Offertissima, Zoo City, Mana, Sportisimo, Optika Anda, Admiral, Caffe bar Green Room, a uskoro trgovinu otvara i Vacom. STOP SHOP Daruvar nalazi se u zapadnom dijelu grada na 8925 četvornih metara uz 300 parkirnih mjesta za svoje kupce i sigurno će biti nova trgovačka meka za kupce s područja Daruvara, ali i obližnjih Lipika i Pakraca.

Joško Piteša glavni menadžer Stop Shopa za Hrvatsku prilikom otvorenja rekao je kako je daruvarski STOP SHOP retail park najveći u Hrvatskoj i da je njegova gradnja trajala devet mjeseci uz potporu Grada Daruvara i njenog prvog čovjeka Damira Lneničeka. Župan Marušić i gradonačelnik Lneniček istaknuli su ekonomsku važnost otvorenja STOP SHOPA  u Daruvaru u kojem je 100 ljudi pronašlo svoj novi posao.

Svi kupci koji su danas posjetili STOP SHOP ili će ga posjetiti do kraja dna mogu uživati u povoljnoj kupnji jer su u gotovo svim trgovinama popusti.