Odbojkaši Čazme su bez većih problema s 3:0 (25:13, 25:23 i 25:19) savladali OK Plavi Peklenica u 5. kolu doigravanja 1. – 6- mjesta u 2. hrvatskoj odbojkaškoj ligi – Regija sjever.

– Odigrali smo odličan prvi set, onako kako bi trebali odigrati stalno, a kad smo vidjeli da smo bolji onda smo se malo opustili i moram priznati da ova druga dva seta nisu bila toliko dobra, no odigrali smo koliko je bilo potrebno da se pobijedi, rekao je nakon utakmice trener i igrač odbojkaša Čazme Krešimir Donđivić.

Ovom pobjedom Čazmanci su se ponovni vratili na čelo tablice s 13 bodova, tri više od drugoplasirane Mladosti II.

– Sljedeće dvije utakmice su nam presudne, ako ih dobijemo mislim da ćemo ostati prvi, kaže Donđivić. A sljedeće dvije utakmice su protiv Sheefta i Mladosti II, trenutno drugoplasirane i trećeplasirane momčadi i direktnih takmaca u borbi za prvo mjesto. Obje utakmice bi Čazma po rasporedu trebala odigrati u gostima, no postoji mogućnost da se sljedeća utakmica odigra u Čazmi jer je zatražena zamjena domaćinstva. Bilo kako bilo, do kraja je ostalo još 5 kola, još jedna utakmica protiv Plavih i po dvije protiv Mladosti II i Sheefta. Do kraja treba ostati fokusiran na pobjede i osvojiti prvo mjesto u doigravanju, a nakon toga slijede kvalifikacije za prvu ligu o čemu se već uvelike razmišlja.