13.7 C
Bjelovar
Ponedjeljak, 2 listopada, 2023
spot_img

Rukometaši Bjelovara igraju još jednu “biti ili ne biti” utakmicu

Nove vijesti

Pred rukometašima Bjelovara je još jedan, slobodno možemo konstatirati kvalifikacijski meč u ligi za ostanak „Paket 24 Premijer“ lige. Riječ je o meču protiv RK Metković Mehanika na domaćem terenu, u dvorani Europskih prvaka, a ova priča, koja će biti odigrana u sklopu 4. kola ovog rukometnog društva će započeti sutra – subota, 4. ožujka u dobro poznato vrijeme – 19 sati i 14 minuta.

Obzirom na trenutno stanje ljestvice jasno je da Bjelovarčani nemaju pravo na kiks pred domaćim navijačima, ali je isto tako jasno da će Metkovci, predvođeni trenerom Mariom Bjelišem, a sudeći po svemu prikazanome u dosadašnjem dijelu sezone od jednog i drugog kluba za majstore trenera Hrvoja Cikoje biti ogroman izazov.

No, upravo zbog tog ogromnog izazova, nošeni ljubavlju prema rukometu i ovom klubu, svi zajedno, u što većem broju pohrlimo u hram bjelovarskog rukometa kako bismo našim Kesizubcima pokazali da smo uz njih i u ovim teškim trenucima. Zasigurno, veliki huk s tribina će im biti poticaj da „polude“, kao što je to bio slučaj u utakmici protiv GRK Varaždin 1930. te da dođu do novih jako važnih bodova u ovoj bespoštednoj bitci.

Vezane vijesti

spot_img
- Slušaj Super narodni radio -

Crna kronika