U Zadru je održan peti po redu streljački turnir olimpijskih nada, a naglasimo kako je on bio posljednji ove natjecateljske sezone. Riječ je prestižnom natjecanju na kojem se Bjelovarsko-bilogorski streljački savez predstavio sa šest strijelaca iz SD Bjelovar 1874. te su tu bile i tri streljačice SD Končanica.

Najbolji rezultat je ostvario Tin Đuranec pucajući u disciplini zračna puška. Naime, okitio se trima medaljama, dok je Matej Čavlović dodao jednu. Đuranec je bio zlatni u kadetskoj konkurenciji, dopucao je do srebra među mlađim juniorima, a može se pohvaliti i činjenicom da je brončani junior. Čavlović je bio trećeplasirani kadet. Isto tako, treba kazati da je Fran Kaminski zauzeo osmu poziciju, dok je Domagoj Taritaš osvojio 23. mjesto.

Ženska konkurencija zračne puške je donijela participiranje Laure Opačić i Lucije Gjuras iz SD Bjelovar 1874. te trojca: Leonarda Herout, Larissa Holinka i Daria Kral iz SD Končanica. Od svih navedenih, najviše su se istaknule Kral, odnosno Opačić. Prvonavedena je osvojila treće mjesto među kadetkinjama, dok je drugonavedena među mlađim kadetkinjama bila druga. Holinka je zauzela 11. poziciju u juniorkama, odmah iza nje, dakle na 12. se smjestila Gjuras, a Herout se morala zadovoljiti 16. mjestom. U ovom dijelu priče je važno reći da je najveći napredak u nekoliko posljednjih mjeseci ostvarila Gjuras.

Zaključno, pucalo se i u disciplini zračni pištolj gdje je, u ženskoj konkurenciji nastupila Katja Opačić – još jedna članica SD Bjelovar 1874. Nažalost, ona se u Zadru nije proslavila što znači da je među juniorkama bila 14., nešto bolja – 12. je bila u kategoriji mlađih juniorki, dok je bila peta kadetkinja.