PRVA HRVATSKA JEDINSTVENA KADETSKA MALONOGOMETNA LIGA; 1. KOLO:

MNK USPINJAČA-GIMKA ZAGREB – MNK BJELOVAR 1:2

Kadetska momčad MNK Bjelovar je na najbolji mogući način otvorila natjecanje u Prvoj Jedinstvenoj hrvatskoj malonogometnoj ligi. Naime, izabranici trenera Željka Ostrmana su na gostovanju u Zagrebu rezultatom 1:2 savladali vršnjake Uspinjače-Gimke, a pogotke su postigli Nikola Matić i Dorijan Pokopac. Naravno, obzirom na sve okolnosti, ovo je još jedan povijesni uspjeh bjelovarskog malog nogometa uz naznaku kako su mladi Bjelovarčani do ovih premjernih bodova u ovom izabranom društvu stigli preokretom.

Naime, nakon što je na semaforu stajalo 1:0 za Zagrepčane, neustrašivi kadeti MNK Bjelovar su do odlaska na odmor najprije izjednačili i potom, po povratku na parket u potpunosti preuzeli konce igre. Njihovi pokušaji prema protivničkim vratima su naprosto „sijevali“, da bi već navedeni Pokopac ovo odlično izdanje okrunio egzekucijom poslije jedne izigrane, uvježbane akcije. Stoga, svi simpatizeri bjelovarskog prvoligaša mogu biti jako ponosni uz nadanja kako je ovo samo početak jedne fenomenalne priče.

Ta priča Ostrmanu i njegovim majstorima u nastavku donosi prvi domaći meč ove lige, a u bjelovarsku dvoranu Europskih prvaka će idućega vikenda stići malonogometaši Vrgorca. Točan termin odigravanja je subota – 4. ožujka od 12 sati. Dakako, i ta ćemo zbivanja pratiti s velikim zanimanjem.