Umjetna trava bjelovarskog Gradskog stadiona je bila poprište prijateljske nogometne utakmice između juniorske momčadi Bjelovara i NK Dinamo Predavac – člana Četvrte hrvatske nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica. Naposljetku priče su se boljima pokazali Predavčani koji su trijumfirali uvjerljivim reultatom 3:6.

Taj boljitak se posebice odnosi na drugo poluvrijeme kada je u bjelovarskoj mreži odsjelo čak pet lopti, ali treba naglasiti kako je bjelovarski strateg Petar Bošnjak tada u potpunosti izmijenio igračku postavu priliku pruživši potpuno mladim nogometašima koji se još uvijek mogu smatrati neiskusnima. Isto tako, u prvom poluvremenu su domaće boje branili igrači koji su manje ili uopće nisu participirali u dvoboju protiv Mladosti iz Ždralova pa je zahvaljujući njima kreirana prednost od 3:1.

Zabijali su Marić u dva navrata te Varga, dok je Dinamovce egzekucijom razveselio Đuričić. Kažimo i to da su majstori s predavačkog igrališta “Brana”, a koje s klupe predvodi iskusno trenersko ime ovoga podneblja – Nikola Papac u Bjelovaru nastupili bez: tamnoputog Stanesa, Kosa, Senjana te Tomića, no to se u igri nije nimalo osjetilo.

Gostujuća rapsodija je u nastavku krenula novim pogotkom Đuričića, poravnao je Vrbanić, da bi Eugen Jelić Balta donio preokret. Za “petardu” se još jednom pobrinuo Vrbanić, a šesti gol, odnosno svoj treći je postigao raspoloženi Đuričić. Dakle, nakon svega, zaključak jest taj da je predavačko iskustvo došlo do izražaja pa ovo možemo smatrati posve zasluženom pobjedom.