Novi veliki uspjeh Kuglačkog kluba Bjelovar. Za njega su se ovoga puta pobrinuli njegovi najmlađi članovi, i to na parovnom prvenstvu Hrvatske koje je održano u Otočcu. Riječ je o natjecanju za dječake do 14 godina starosti, a bjelovarske boje su, predvođeni trenerom Dariom Blaškom branili: Patrik Dedić, Ivan Matej Ivanac, Jakov Barić, Ivan Milković te Rino Šelir.

Upravo su Dedić i Ivanac, odnosno Barić i Milković tvorili parove bjelovarskog kluba na ovom izrazito zanimljivom događaju uz napomenu kako su prvonavedeni u Bjelovar donijeli zlatno odličje postavši nacionalnim prvacima. Dedić je srušio 582 čunja, Ivanac je dodao 432 što je sveukupno 1014 čime je konkurencija u potpunosti pokorena, dok je dvojac Barić/Milković nakon svih uzbuđenja zauzeo 12. mjesto.

U cijeloj ovoj super pozitivnoj priči treba naglasiti kako ovaj uspjeh još više dobiva na težini iz razloga što su sva petorica Bjelovarčana mlađa od 14 godina. Dakle, oni su nastupili među starijim kuglačima. Trojac: Barić, Ivanac, Milković je U10, Šelir spada u momke uzrasta U11, a Dedić je U12.

Stoga je ovo još jedan dokaz da se upornost isplati i da se u Kuglačkom klubu Bjelovar odlično trenira. No, isto tako, nikako se ne smije zaboraviti niti velika svakodnevna roditeljska podrška na kojoj su klupski čelnici jako zahvalni.