U sklopu završnog turnira – “Final Eight” hrvatskog malonogometnog Kupa, koji se održavao u zagrebačkoj dvorani II Doma sportova u protekla četiri dana, sve mlađe generacije Akademije MNK Bjelovar su posljednjega dana – ponedjeljak, 20. veljače odmjerile snage s vršnjacima domaćeg Futsal Dinama. Dakle, odigrane su četiri prijateljske utakmice s Dinamovom malonogometnom školom.

Serijal su otvorili juniori. Uspješniji su bili mladi Dinamovci krajnjim ishodom 4:1, da bi potom na parket izašle kadetske momčadi. Bjelovarčani su u tom susretu bili bolji s istovjetnih 4:1 te na taj način “osvetili” svoje starije kolege. Uslijedili su najmlađi malonogometaši. To znači da je najprije dvoboj 2014. godišta i mlađih donio miroljubivih 1:1 u 30 minuta igre, dok su nadolazeće zagrebačke nade ovog brzog i nadasve atraktivnog sporta, rođene 2012. te mlađe od Bjelovarčana bile bolje rezultatom 4:2.

Sve ovo je bio jedan lijep uvod u ono najvažnije – veliko finale nacionalnog Kupa Hrvatske u kojem su članovi MNK Stanoinvest Futsal Pula savladali MNK Šibenik 1983., kojeg s klupe predvodi poznato hrvatsko trenersko ime – Teo Strunje, a koji u svojim redovima ima mnoštvo poznatih lica ovdašnjeg futsala. Naposljetku, na semaforu je stajalo 5:2. Naravno, Bjelovarčani su, u društvu svojih zagrebačkih sportskih prijatelja na tribinama uživali u svim tim uzbuđenjima.

Zaključno, MNK Bjelovar se Futsal Dinamu zahvaljuje na vrhunskoj organizaciji, odličnim utakmicama te fenomenalnoj atmosferi.