U subotu, 18. veljače u dvorani I. OŠ Bjelovar odigran je prvi krug Regionalnog kupa u badmintonu. Nastupilo je 118 igrača iz Bjelovara, Zagreba, Osijeka, V. Gorice, Koprivnice, Novske, Čakovca, Stubice i ostalih mjesta.
U konkurenciji dječaka NOA ĐURANEC osvojio je treće mjesto, a Florijan Birt četvrto.
Kod djevojčica TIA RAKOVČAN osvojila je 2. mjesto, a nastupile su još Lucia Stojan ( 5. ), Marta Zorić ( 6. ), Marta Galir ( 7. ), Ema Fijok ( 8. ), Lora Kalem ( 10. ) i Iva Gašpar ( 11. )!

IVA AUŠPERGER osvojila je prvo mjesto u U13, NIKA SABOLOVIĆ drugo, Lana Trkulja četvrto, a nastupile su još Ana Varivoda ( 7. ), Dora Dasović ( 16. ) i Lorena Galir ( 17. )!
U parovima Ana Varivoda s Larom Tomjek iz Koprivnice osvojila je PRVO mjestro, a NIKA SABOLIOVIĆ i LANA TRKULJA DRUGO mjesto!

Vito Renić izborio je četvrto mjesto, a Jurica Batinić ( 7. ), Juraj Križan ( 8. ), Ivano Ožvatić ( 10. ), Dino Kilić ( 14. ) i Vinka Vinković ( 15. )!
U parovima Jurica Batinić i Dino Kilić osvojili su 4. mjesto.

U petnaestici ANJA AUŠPERGER osvojila je DRUGO mjesto, MARIJA KOMLJENOVIĆ TREĆE MJESTO! Nastupila je još i Lucija Ciganović koja je završila na 11. mjestu.
U parovima ANJA A. i MARIJA K. osvojile su PRVO mjesto!!

Kod dječaka Filip Crnić završio je na šestom mjestu, Ivor Trnski ( 9. ) i Jurica Dvornik ( 11. ).
U parovima Juraj Križan i Ivor Trnski plasirali su se na šesto mjesto, a Filip Crnić i Jurica Dvornik na sedmo.

U najjačoj konkurenciji LEA ČALE osvojila je DRUGO mjesto, a Sara Lončar ( 7. ), Tessa Komljenović ( 8. ) i Nika Lazić ( 11. )!
U parovima TESSA KOMLJENOVIĆ s PETROM GOLUB iz Zagreb Maksimira osvojila je PRVO mjesto, a Lea Čale i Sara Lončar četvrto!!

Kod mladića najbolje plasirani je Domagoj Derifaj ( 6. ), a nastupili su još Fran Čanić ( 8. ), Marino Srdić ( 11. ), Vid Borota ( 13. ), Matko Kurešević ( 14. ), Leon Klemše ( 16. ), Marko Horvat ( 17. ), Luka Drviš ( 18. ) i Ivan Glatki ( 19. ).

U parovima FRAN ČANIĆ i DOMAGOJ DERIFAJ osvojili su brončane medalje, a nastupili su još Leon Klemše i Marino Srdić ( 4. mjesto ) i Vid Borota i Marko Horvat ( 7. )!

Čestitamo svima na osvojenim medaljama i postignutim rezultatima te im želimo puno sreće i još bolje uspjehe na sljedećim natjecanjima.
Zahvaljujemo se roditeljima koji su donijeli kolače, grickalice, sokove, te nam pomogli da se pokažemo kao dobri domaćini, poručio je predsjednik badminton kluba Bjelovar Saša Ćurčić.