14.3 C
Bjelovar
Nedjelja, 1 listopada, 2023
spot_img

Na sajmu Alpe Adria u Ljubljani predstavljena turistička ponuda Čazme

Nove vijesti

Grad Čazma i ove godine predstavio je svoju turističku ponudu u Ljubljani na najvećem slovenskom turističkom sajmu Alpe Adria. Alpe Adria Fair 2023. tematski je posvećen aktivnom turizmu u prirodnom okruženju i kamping gostima koji na destinaciju dolaze kamperima i karavanima, ali i svim ljubiteljima putovanja i turističkog biznisa. Sajam je ove godine proslavio 33 godina postojanja.
Da je bila dobra odluka da se turistička ponuda Grada Čazme i ove godine prezentira na ovom sajmu dokazuje veliki interes koji su turistička ponuda i prvi hrvatski biološki bazen pobudili kod potencijalnih budućih gostiju.

– Ljudi su stali kod štanda i pitali kako doći do nas, kako provesti vrijeme u Čazmi i što sve nudimo. Pokazali smo sve turističke proizvode Čazme, od biološkog bazena, Medjama, šetnica, planinarskih staza te kulturne baštine. Slovenci su poznati kao narod koji svoje slobodno vrijeme voli provoditi u prirodi, pa im je Čazma zbog blizine, idealno mjesto za odmor i rekreaciju, rekla nam je Dajana Petrina upraviteljica Bioparka Čazma i stručna savjetnica u Razvojnoj agenciji Čazma.

Vezane vijesti

spot_img
- Slušaj Super narodni radio -

Crna kronika