Big Bend Bjelovar

Na jučerašnjem svečanom proglašenju nominacija saznali smo tko je sve u utrci za najprestižniju glazbenu nagradu Porin.

Jubilarni 30. Porin već je na nominacijama dao za naslutiti kako će ovo biti uzbudljiva i neizvjesna dodjela – Parni Valjak i Matija Cvek sa suradnicima osvojili su nominacije u čak sedam kategorija!Po četiri nominacijezajedno sa svojim suradnicima, osvojili su Darko Rundek, Silente, Chui, Vanna i Davor Križić.

Među nominiranima je i Big Band Bjelovar i to čak u dvije kategorije.

U kategoriji Najboljeg albuma pop glazbe nominiran je album “Izbirljivo i namjerno” Matije Cveka & Big Banda Bjelovara, a sa skladbom “Visine” s navedenog albuma nominiran je u kategoriji Najbolje muške vokalne izvedbe.

-Naš trud i trud našeg producenta Zvonimir Bajević na albumu Matija Cvek & Big band Bjelovar – Izbirljivo i namjerno prepoznali su stručnjaci, te nas uvrstili u čak dvije nominacije. Uz Darka Rundeka & Jazz orkestar HRT-a i Silente, za Porina smo nominirani u kategoriji Najbolji pop album. A u kategoriji Najbolja muška vokalna izvedba Matija Cvek & Big band Bjelovar nominacije dijelimo Massimom i Dinom Jelusićem. Hvala svima koji podržavate naš trud, ideje i pratite naš rad! Presretni smo i velika nam je čast predstavljati kulturu našeg grada širom zemlje, poručili su iz Big banda Bjelovar.