qrf

Otvoren je 18. Međunarodni pčelarski sajam, 9. Izložba vina i vinogradarske opreme i 2. Sajam vjenčanja. Izlagača iz 8. europskih zemalja ima ukupno 170, a pune hale posjetitelja dokazuju koliko su zanimljive ove sajamske manifestacije.

Najveća je to pčelarska manifestacija u Republici Hrvatskoj na kojoj se brojnim posjetiteljima predstavljaju usluge i proizvodi domaćih i stranih pčelara. Kao i svake godine na sajmu se prezentiraju najnovije inovacije u pčelarstvu, ali će biti i niz edukacija i događanja zanimljivih ne samo pčelarima, nego i brojnim ljubiteljima meda i ostalih zdravih pčelinjih proizvoda.

U hali broj devet će biti izložba vina i vinogradarske opreme. Vina će ocjenjivati enolozi na razini države, a na izložbi će biti oko sto uzoraka vina koja dolaze s područja čitave Republike Hrvatske. Dodjeljivanje nagrada za najbolja vina će biti u sklopu Proljetnog sajma.

Ulaznice za sve sajamske priredbe su 4 eura za odrasle, dok je 3 eura za djecu, umirovljenike, invalide i grupne posjete.

Foto: Bjelovarski sajam