U Bjelovaru je u 58. godini života preminula novinarka Sanja Zegnal, bivša šefica dopisništva Jutarnjeg lista za čak pet županija hrvatskoga sjevera, objavo je Jutarnji.hr.

Sanja Zegnal (rođ. Turčić) rođena je 21. veljače 1965. godine u Zagrebu, a djetinjstvo je uz majku Miru, oca Marijana i brata Sašu provela u Bjelovaru. Tu se i školovala, a diplomirala je politologiju na Fakultetu političkih nauka u Zagrebu.

Svoj je poziv pronašla u novinarstvu, njezin je glas bio poznat i u eteru bjelovarskog radija. Predanim radom i hrabrošću u novinarstvu je ostavila neizbrisiv trag. Sanja je majka blizanki Ivane i Anamarije (28), čiji je otac Borislav Zegnal također prerano preminuo 2006. godine.

Posljednji ispraćaj Sanje Zegnal bit će u subotu 28. siječnja u 12 sati na groblju Borik u Bjelovaru. U Bjelovaru je rođena, otišla iz njega i na koncu se vratila. Obitelji, prijateljima, novinarskom svijetu, a i javnosti svojim će perom jako nedostajati, stoji u In memoriamu kolegici Zegnal u Jutarnjem listu.