U zagrebačkoj dvorani II Doma Sportova će se od 17. do 20. veljače održati završnica hrvatskog malonogometnog kupa – final eight, a na njoj su svoje mjesto ove sezone, zahvaljujući odličnim prezentacijama pa i ponešto sportske sreće pronašli i članovi MNK Bjelovar. Obzirom na datum približavanja ovog događaja jučer, srijeda – 25. siječnja su izvučeni parovi četvrtfinala, a kuglice su izabranicima trenera Željka Ostrmana donijele jednog od najtežih mogućih suparnika – makarsko Novo Vrijeme.

Dakle, Bjelovarčani u tom dvoboju nemaju što izgubiti i moći će uživati u svakoj minuti provedenoj na parketu kultne zagrebačke dvorane. Zasigurno, baš poput nas jedva čekaju vidjeti gdje se nalaze u odnosu na jednog od dva hrvatska ovosezonska predstavnika u malonogometnoj Ligi prvaka pa ćemo sva zbivanja pratiti s velikom pozornošću. Vjerujemo da je svim boljim poznavateljima malog nogometa u Bjelovaru poznato o kakvoj je momčadi riječ i kakve zvijezde nose makarski dres te smo isto tako uvjereni da vam posebna pozivnica za ovu utakmicu nije potrebna.

Stoga, “potegnite” u obližnju hrvatsku metropolu u što većem broju i gromoglasno podržite MNK Bjelovar u ovom nesvakidašnjem spektaklu. Kao zaključak ove priče vam donosimo razmišljanja trenera Ostrmana.

-U ždrijebu kup natjecanja se nalazilo nekoliko drugoligaških momčadi, no nas kuglice nisu mazile pa smo za suparnika dobili makarsko Novo Vrijeme. Makarani su prvoplasirani u najjačem razredu hrvatskog malog nogometa, igraju odlično iz susreta u susret pa je sasvim jasno da su veliki favoriti u tih 40 malonogometnih minuta. Dakle, nama preostaje otići u Zagreb u što kompletnijem sastavu i pokušati se predstaviti u što boljem svjetlu. Sigurno da je ogromna čast u ovako kratkom vremenu zaigrati protiv omiškog Olmissuma te Novog Vremena, a još jednom ću ponoviti – pružit ćemo svoj maksimum pa ćemo vidjeti do čega će nas to dovesti – ovako nam je govorio bjelovarski malonogometni strateg nakon što je postalo poznato tko će se suprotstaviti njegovim majstorima u završnici nacionalnog kupa.