20.6 C
Bjelovar
Četvrtak, 21 rujna, 2023
spot_img

Predsjednik Milanović ispratio hrvatske vojnike koji odlaze u misiju u Poljsku: Čuvajte ugled i reputaciju Hrvatske

Nove vijesti

 „Čuvajte hrvatski ugled i reputaciju, teško je sticana. I gdje god idete vijte hrvatski barjak. Gleda vas se kao hrvatske vojnike i predstavnike Hrvatske“, poručio je danas predsjednik Republike i vrhovni zapovjednik Oružanih snaga Republike Hrvatske Zoran Milanović pripadnicima 11. hrvatskog kontingenta koji, u sklopu ojačane prednje prisutnosti – HRVCON eFPBG-POL, odlaze u Republiku Poljsku.  

„Učite, školujte se i iskoristite svaku priliku da napredujete da biste se, kada se vratite u Hrvatsku, mogli opet posvetiti onome što je vaš primarni zadatak, što je u srcu vašeg poslanja, a to je obrana Hrvatske, njezinih ljudi, prostora, teritorija, demokratske vlasti odnosno ustavnog poretka. Pazite na sebe. Čuvajte ugled i reputaciju Hrvatske, gradite je i dižite je, nemojte propustiti priliku da to radite. Ponosni smo na vas i čekamo da se vratite doma“, rekao je predsjednik Milanović na svečanom ispraćaju 11. hrvatskog kontingenta u sklopu ojačane prednje prisutnosti u Republici Poljskoj – HRVCON eFPBG-POL održanom u vojarni „Bilogora“ u Bjelovaru.

Uz predsjednika Milanovića bili su savjetnik Predsjednika za obranu i nacionalnu sigurnost Dragan Lozančić, posebni savjetnik Predsjednika Republike Hrvatske za veterane Domovinskog rata Marijan Mareković i pročelnik Vojnog ureda u Kabinetu za obranu i nacionalnu sigurnost Ureda predsjednika kontraadmiral Predrag Stipanović.

Vezane vijesti

spot_img
- Slušaj Super narodni radio -

Crna kronika