11.2 C
Bjelovar
Četvrtak, 22 veljače, 2024
spot_img

Najbolji savjeti za klađenje na sportske događaje

Nove vijesti

Zašto igrači vole klađenje na sport? Jer je jednostavno, zabavno, vide ga kao priliku za zaraditi novac i praćenje sporta koji vole.

No potrebno je puno truda i rada da bi se naučilo kladiti na pravi način. Treba se dobro pripremiti jer tako dobivate najbolje šanse za osvojiti novac. Na početku klađenja potrebno je usvojiti dobre navike kako biste se pri klađenju dobro zabavili, ali i zaradili novac. Ovdje donosimo najvažnije savjete kako najbolje pristupiti klađenju na sportske događaje.

Naučite osnove klađenja

Na početku članka piše kako je klađenje na sport poprilično jednostavno, ali igrači to ne bi trebali uzimati zdravo za gotovo. Prije početka klađenja potrebno je naučiti osnove, odnosno što točno znači sva terminologija kod klađenja. Važno je naučiti što su to koeficijenti, kako se kladi na određeni događaj, odnosno dijelove događaja, točan rezultat, poredak, hendikep, na favorita i tako dalje.

Vrlo je važno i znati vrste klađenja. Postoji pojedinačno klađenje, odnosno klađenje na rezultat jednog odabranog događanja, kombinirano klađenje, odnosno klađenje na rezultat dvaju i više događaja te sistemsko klađenje, odnosno klađenje na različite kombinacije događaja, a u kojemu igrač ostvaruje dobitak čak i ako nisu pogođeni svi događaji.

U sportskom klađenju postoji još cijeli niz termina i opcija za igrače pa je vrlo važno dobro istražiti sve kombinacije prije početka klađenja, odnosno ulaganja novca.

Kladite se online

Klađenje online je sigurno najjednostavniji i najpogodniji način klađenja. Najteži dio ove vrste klađenja je odabir kladionica u moru ponude. Jedna od najpristupačnijih hrvatskih kladionica upravo za ovu namjenu je i favbet kladionica. Ova kladionica nudi široku sportsku ponudu te klađenje uživo u bilo kojem trenutku, ali i live streaming određenih sportova i sportskih događaja.

Kod klađenja uživo vrlo je važno da vam različite stranice nude i različite promocije i bonuse uz koje vam kladionice praktički daruju novac. Vrlo je važno da dobro istražite koje bonuse različite sportske kladionice nude.

Neki od bonusa koje možete pronaći u raznim kladionicama je bonus dobrodošlice, primjerice bonus od 100% na uplatu. Mnoge kladionice nude i okladu bez rizika, kod koje vam u slučaju gubitka ne oduzimaju novac, nego vam ostavljaju na računu novac koji bi inače bio izgubljen.

Držite se svog omiljenog tima

Mnogi stručnjaci klađenja smatraju da je vrlo važno poznavati tim na koji se kladimo. Puno je vjerojatnije da ćemo odabrati utakmicu koja će nam donijeti novac ako poznajemo timove na koje se kladimo, njihove navike, statistike i ostalo. Stoga, ako ste veliki ljubitelj sporta, ovo vam je prilika da svoje znanje i unovčite.

Kod klađenja na sportske događaje je važno i poznavati statistike, npr. statistiku pobjeda određenog tima kod kuće i u gostima, njihovu međusobnu statistiku, koliko su golova zabili i primili i tako dalje. Također, dobro je i prije utakmice provjeriti kako je tim na koji se kladite te sezone igrao protiv klubova slične kvalitete kao ovaj protiv koga igraju tu utakmicu.

Ukoliko želite povremeno riskirati, dobro je katkad i uplatiti okladu na timove koje možda i ne poznajete toliko dobro. Klađenje je ipak većinom igra na sreću pa je dobro ponekad i testirati svoju sreću, opustiti se i ne držati se samih statistika.

Iskoristite mogućnost sistemskog klađenja

Ako ste jedan od onih igrača koji voli više mogućnosti te pratiti više utakmica od jedne, prava opcija za vas je sistemsko klađenje. Kod ove vrste klađenja igrač ulaže novac na više parova, a dopušteno mu je čak i pogriješiti određeni broj parova, a da pritom ne izgubi sav uložen novac.

Za one koji ne vole previše riskirati, ovaj vam sustav klađenja nudi umanjeni rizik. Za mnoge je poprilično frustrirajuće kada sav mogući dobitak izgube zbog samo jednog promašenog para na listiću. Ovaj vam način klađenja nudi poprilično veće šanse za uspjeh, a i umanjen stres prilikom klađenja.

Sve u svemu, kod sportskog klađenja postoje oni igrači koji će provoditi sate analizirajući te kombinirajući sve moguće opcije te istraživati razne mogućnosti klađenja. Postoje, naravno, i oni koji će uplatiti okladu na temelju svoje intuicije ili okušati sreću i možda čak i osvojiti više novca nego ovi prvi.

I u tome je čar sportskog klađenja: postoje opcije i za prave ljubitelje sporta, za one koji će to tek postati te za one koji samo žele okušati sreću. Najvažnije da ulažete samo onaj iznos koji si stvarno možete priuštiti i na taj način učinite iskustvo klađenja vrlo zabavnim i opuštajućim.

Vezane vijesti

spot_img
spot_img
- Slušaj Super narodni radio -

Crna kronika