Nova godina je za strijelce Bjelovarsko-bilogorske županije započela trećim kolom Županijske streljačke lige. Pucalo se serijskom zračnom puškom, a prva službena natjecanja su, u organizaciji SD Bjelovar 1874. održana upravo u Bjelovaru.

Treba naglasiti kako su ovdašnji strijelci, nekoliko dana prije ovog trećeg kola Županijske lige u Ljudevit Selu pokraj Daruvara održali prigodno natjecanje pod nazivom “16. Novogodišnji turnir DDS 1885.” u gađanju serijskom zračnom puškom. Njime je obilježena 138. godišnjica streljaštva na daruvarskom području što je za svaku pohvalu. Na tom događaju je svoje streljačke sposobnosti prezentiralo 14 momčadi iz sedam streljačkih društava, a prvo mjesto je pripalo SD Bjelovar 1874. Drugoplasirana je također bila bjelovarska momčad. Naime, srebrom se okitilo SD Sokol Bjelovar, dok su broncu svojim kućama ponijeli članovi DDS 1885.

U pojedinačnoj konkurenciji je nastupilo sveukupno 46 strijelaca. Najbolji je bio Željko Krvar iz SD Sokol Bjelovar, srebro je osvojio Domagoj Taritaš, a broncu Marijan Rezneki – obojica iz bjelovarskog SD Bjelovar 1874. Dakle, možemo konstatirati kako je sve ovo proteklo u potpunoj dominaciji Bjelovarčana.

Nadalje, treće kolo Županijske lige nam je donijelo i sudjelovanje 53 strijelca u jedinstvenoj kategoriji te osam momčadi iz streljačkih udruga udruženih u Županijski streljački savez Bjelovar koje su prijavile nastup u Županijskoj ligi. Najprecizniji su bili članovi SD Končanica s pogođenih 1085 krugova, druga stepenica pobjedničkog postolja je pripala momčadi SD Bjelovar 1874. koja je pogodila 1021 krug, dok se trećim mjestom morala zadovoljiti momčad SD Sokol Bjelovar.

Dominacija Končaničana se u ovoj priči nastavila i u pojedinačnoj konkurenciji. To u prijevodu znači da je zlato osvojila Kristinka Finek, druga je bila Larissa Holinka, a treća Leonarda Herout. Na četvrtu poziciju se, poslije ove tri odlične streljačice smjestio Hrvoje Taritaš iz SD Bjelovar 1874. Zaključno, nakon tri uvodna kola Županijske streljačke lige u vodstvu je momčad SD Končanica s 24 boda. Drugo mjesto drže strijelci SD Bjelovar 1874. s 19 bodova na svom kontu, dok su kao treći, sa 17 bodova poravnati SD Sokol Bjelovar i siračansko SD Pobjeda.