Petak, 21. ožujka
- Špek fileki
- Oslić na tržaški i grah salata
- Pohane lignje s tartarom i pomfrit
- Pileći bečki i pečeni krumpir
- Kelj s roštilj kobasicom
- Uskrsni tanjur
Subota, 22. ožujka
- Špek fileki
- Burger od divljači i pomfrit od batata
- Đuveč sa svinjetinom i riža
- Krapinski odrezak i pire krumpir
- Ričet s kobasicom
- Uskrsni tanjur
Ponedjeljak, 24. ožujka
- Špek fileki
- Dalia odrezak i đuveč riža
- Pržene lignje i pomfrit
- Grah s kobasicom
- Juneći paprikaš i tjestenina
- Uskrsni tanjur
UTORAK 25.03.
- Špek fileki
- Fino varivo s roštilj kobasicom
- Salata od tune
- Pileći paprikaš i tjestenina
- Zagrebački odrezak i rösti od krumpira
- Uskrsni tanjur
SRIJEDA 26.03.
- Špek fileki
- Vinski gulaš sa svinjetinom
- Pržene lignje i pomfrit
- Jelenov paprikaš i zelena tjestenina
- Pohani pileći prutići i restani krumpir
- Uskrsni tanjur
ČETVRTAK 27.03.
- Špek fileki
- Mađarski gulaš s tjesteninom
- Pastrva sa žara i krumpir salata
- Pureći file u umaku od povrća i riža
- Kotlet na bečki i prilog od graha i povrća
- Uskrsni tanjur
PETAK 28.03.
- Špek fileki
- Grah s kosanim odreskom
- Pohane lignje s tartarom i pomfrit
- Crveni bodečnjak i slani krumpir
- Pileći bečki i đuveč riža
- Uskrsni tanjur
SUBOTA 29.03.
- Špek fileki
- Juneći paprikaš i palenta
- Kobasice sa senfom i kiselo zelje
- Pohani oslić i grah salata
- Pohana pureća prsa i basmati riža sa šampinjonima
- Uskrsni tanjur
PONEDJELJAK 31.03.
- Špek fileki
- Bečarski paprikaš i rizi-bizi
- Wok piletina
- Lignje pržene i pomfrit
- Batak zabatak s roštilja i mlinci
- Uskrsni tanjur