Nakon dvije večeri igranja osmine finala (četvrtak i petak) na bjelovarskom malonogometnom turniru je poznato osam momčadi koje su izborile četvrtfinale. To su: Domorad, Pizzerija Palma, Javor Patkovac & Beton desing Zagreb, Replay Križevci, Termo usluge, OPG Vidojević & Bjelovartest, Varadero Mai Tai i Koestlin. Četvrtfinalni susreti će biti odigrani danas, subota – 7. siječnja.  

Prva utakmica druge večeri osmine finala nije igrana. Tome je tako zbog neopravdanog razloga, odnosno nedolaska momčadi MNK Dubrava na okršaj s Termo uslugama koje su tako četvrtfinale izborile bez borbe registriranim rezultatom 3:0. Isto tako, niti drugi meč nije ponudio neizvjesnost. To u prijevodu znači da su malonogometaši OPG Vidojević & Bjelovartesta bili bolji od Jaković Toursa konačnim ishodom 3:0, a pogotke su postigli: Bošnjak, Marin Nikolić i Gogić.

Nadalje, za razliku od prva dva dvoboja, treći je bio puno neizvjesniji. Naime, sastav Varadera Mai Tai-a iz Novalje, jedan od onih koji pripada velikim favoritima turnira je pobijedio mlade malonogometaše Demaringa rezultatom 3:2. Treba naglasiti kako se pobjednik nije znao sve do samog kraja. Ovdje je bila riječ o kvalitetnoj te nadasve borbenoj utakmici, a, osim što su se mladići Demaringa hrabro i borbeno suprotstavili Varaderu, jedan od razloga napetosti krije se i u tome što je momčad Varadera prvo poluvrijeme bila bolja te je pogocima Lacića vodila s 2:0, dok se u drugom opustila i dopustila da prvo Vicić u 22.minuti smanji rezultat na 2:1, ali i da Pintar pogotkom za 3:2 završnicu utakmice učini potpuno neizvjesnom. Ipak, favorizirani momci u crnom su izdržali pa će igrati u daljnjoj fazi nadmetanja.

I posljednja utakmica druge večeri osmine finala je bila nabijena strepnjom. Družina Koestlina je naposljetku pobijedila Kos interijere & Trgo Matić pogotkom Adriana Cohe do kojeg je došlo u 21. minuti pa je veliko, posve razumljivo slavlje moglo započeti. Shodno svemu izrečenome, ponovimo kako su danas, subota – 7. siječnja, s početkom u 18:00 sati na malonogometnom turniru „Bjelovarski Božić“ na rasporedu uvijek napeta četvrtfinala u kojima već po tradiciji favorita nema i koja su uvijek najatraktivnija. Četiri pobjednika će izboriti plasman u završnicu koja se igra sutra, nedjelja – 8. siječnja od 17 sati. Tko će to biti saznat ćemo tijekom večeri.