Nakon sedam večeri sjajnog nogometa je završio prvi dio malonogometnog turnira “Bjelovarski Božić” koji se igrao po skupinama. Poznate su sve momčadi koje su izborile nokaut fazu, a to su: Replay Križevci, Varadero Mai Tai, Domorad, OPG Vidojević & Bjelovartest, MP Transporti, Pizzerija Palma, Termo Usluge, Koestlin, Kos interijeri & Trgo Matić, MNK Dubrava, Bjelovar Beton & TPM Bau, Javor Patkovac & Beton Desing Zagreb, Jaković Tours, Pekara Centar Čazma, Demaring te Euro Fero.

U prvoj utakmici posljednje večeri igranja po skupinama Euro Fero nije imao problema s momcima OPG-ea Tolić protiv kojih je rezultatom 5:0 izborio osminu finala, ali je zato u utakmici za “najboljeg četvrtog” Demaring vrlo teško pobijedio kadete MNK Bjelovar rezultatom 2:1 kojim se plasirao u nokaut fazu.

Najefikasniju utakmicu na turniru su odigrali nogometaši MNE Zrinski i Domorad. Ovaj jednosmjerni susret završio je s čak 16 postignutih pogodaka, a jednosmjerna je bila i četvrta utakmica večeri u kojoj je ekipa iz Termo Usluga rezultatom 8:2 lakoćom savladala kadete MNK Bjelovar.

Za razliku od prethodnih susreta, posljednje dvije utakmice su bile prava malonogometna poslastica. Oba susreta su odlučivala o prvom mjestu u svojoj skupini. Nakon potpuno izjednačenog odnosa snaga na parketu Domorad i Pizzerija Palma su odigrali neriješeno – 0:0 te je tim rezultatom Domorad osvojio prvo mjesto u skupini C, dok je posljednji dvoboj između OPG Vidojević & Bjelovartesta i Termo Usluga završio neriješeno – 2:2, ali i s pravom dramom.

Naime, Termo Usluge su pogotkom Ivančića povele s 1:0, dok je OPG preko Šantalaba i Marina Nikolića preokrenuo rezultat u svoju korist na 1:2. Do prave drame došlo je u zadnjoj minuti utakmice kada su Termo Usluge zaradile šesterac kojeg je Radetić pretvorio u izjednačenje na 2:2. Međutim, niti tu nije bio kraj drami jer je prilikom određivanja plasmana utvrđeno da obje ove momčadi imaju potpuno isti skor tako da je OPG ždrijebanjem osvojio prvo mjesto u skupini A, dok su Usluge druge.

Zaključno, danas – četvrtak – 5. siječnja se igraju prve četiri utakmice osmine finala, dok će se druge četiri utakmice odigrati sutra, petak – 6. siječnja.