Treća večer malonogometnog turnira „Bjelovarski Božić“ je bila rezervirana za pet novih utakmica, i to onih iz skupina A, B te E. Okupljeno gledateljstvo nije svjedočilo niti jednom iznenađenju, odnosno, svi favoriti su opravdali svoje uloge. Ipak, obzirom na sustav natjecanja, sve momčadi se još uvijek mogu nadati prolasku u nokaut fazu koja će uslijediti u siječnju mjesecu, dakle iduće godine koja je pred vratima.

Nadalje, najzanimljiviji meč u dvorani Europskih prvaka ove srijede – 28. prosinca je bio onaj prvi u kojem su se sastali malonogometaši Euro Feroa iz Ivanić Grada i Dubrave. Naposljetku, poslije isteka vremena predviđenog za igru s terena su sretniji otišli momci iz obližnjeg Ivanića jer je na semaforu stajalo 2:1 u njihovu korist. Do prva tri boda na ovogodišnjem turniru (prvi nastup) momci u crnim dresovima su stigli nakon preokreta. Upravo zbog tog preokreta je ovaj meč s pravom ponio titulu najzanimljivijeg ove večeri, dok je titulu najraspoloženije momčadi zasigurno odnijela ona OPG Vidojević & Bjelovartest.

Tu raspoloženost potkrijepit ćemo činjenicom što su: vratar Trešćec, braća Nikolić, Ostrman, Gogić, Šantalab, Škojo, Vučak, Bajsić te Ivan Bošnjak u dva odigrana sraza poentirali čak 15 puta pritom primivši svega dva zgoditka. Naime, prvo su Vidojevići, predvođeni voditeljem Sandrom Vidojevićem sa 7:0 nadvisili igrače Čiste desetke, da bi u drugom istrčavanju na parket, ujedno i posljednjoj utakmici večeri sa 8:2 „isprašili“ nedorasle Demaringovce. Obzirom na ovakva izdanja, ova se družina promovirala u jednog od favorita cjelokupnog turnira pa će njezine buduće izazove biti jako zanimljivo pratiti.  

Dva meča u jednoj večeri su odigrali i Dubravaši koji su, nakon gubitka u prvom dojam popravili u drugom savladavši Javor Patkovac & Beton Desing Zagreb. Bilo je 4:2, a križevački Replay je nešto teže od očekivanog, s 1:0 pobijedio Jaković Tours nanijevši mu tako drugi poraz. Dakle, Franjo Jaković i njegovi suigrači više nemaju pravo na kiks te sada kažimo kako nas danas – četvrtak, 29. prosinca očekuje novih pet mečeva. Sve će krenuti od 18:30 sati uz naznaku kako će na teren po prvi put izaći malonogometaši momčadi Varadero Mai Tai Novalja koja je već i prije početka ovih uzbuđenja dobila epitet jedne od najboljih. Hoće li ga opravdati preostaje nam provjeriti.

Sada vam, kao zaključak ovog osvrta donosimo sve večerašnje parove, kao i super bogatu sinoćnju fotogaleriju.