Nastavljena su uzbuđenja na 43. malonogometnom turniru “Bjelovarski Božić” koji se i ove godine održava u dvorani Europskih prvaka. Druge večeri je odigrano novih pet utakmica, a postignuta su 23 pogotka. Stoga je mnogobrojna publika, očigledno željna kvalitetnog malog nogometa iznova imala prigodu uživati u svemu što je gledala te je i ovoga puta sve proteklo u fer, korektnom ozračju. Zasigurno, najbolju igru su prezentirali momci iz momčadi Caffe bar Lav, no ona nije adekvatno nagrađena.

Naime, Lavovci su, u dva odigrana dvoboja osvojili samo jedan, skroman bod. Taj bod su “dohvatili” protiv momčadi Kos interijeri & Trgo Matić u prvom susretu večeri (2:2), dok su na sredini sinoćnjeg programa, u trećem susretu s parketa otišli poraženi. S uvjerljivih 4:1 ih je nadvisio Bjelovar Beton & TPM Bau. Naznačimo kako ovakvav rasplet, prema razvoju situacije možemo nazvati nerealnim.

S druge strane, dobitnici večeri su malonogometaši momčadi MP Transporti koji su upisali dva slavlja. Piragić, Joki Kristić, Josip Kozić, Jasenko, Habalija te Jelić-Balta kao njihov najbolji pojedinac su krajnjim ishodom 2:1 savladali teško lomljivu momčad Javor Patkovac & Beton desing Zagreb. Ujedno, treba istaknuti kako je ta druga utakmica večeri u potpunosti opravdala ulogu papirnatog derbija jer je viđen najveći broj fantastičnih poteza.

Nadalje, do drugog punog plijena Jelić-Balta i društvo su stigli protiv sastava OPG Tolić kojeg su savladali sa sigurnih 3:0. Time su već sada osigurali prolazak u daljnju fazu nadmetanja istaknuvši se kao jedni od favorita turnira. Dakle, njihove buduće izazove će biti jako zanimnljivo pratiti, dok su u posljednjih 30 minuta nogometa druge večeri igrači Kos interijera & Trgo Matića u u potpunosti nadigrali također već navedenu momčad Bjelovar Betona & TPM Bau-a. Na sveopće oduševljenje okupljenih Brazilac Ribeiro Vinicius Muniz Cafu je svoje suigrače vodio do visokog trijumfa od 6:2.

Zaključak ove priče jest taj da se turnir nastavlja već danas – srijeda, 28. prosinca od 18 sati. Igrat će se čak šest dvoboja, a kao zaključak ove priče vam donosimo večerašnji raspored, kao i sinoćnju bogatu fotogaleriju.