Malonogometni turnir „Kutija šibica“ je nadaleko poznat i riječ je o zasigurno najjačem ovakvom turniru na ovim prostorima. Njegov najjači dan već tradicionalno je 26. prosinac, odnosno Štefanje kada su na rasporedu utakmice četvrtfinala, a ovaj je datum za bjelovarski mali nogomet ove godine od posebne važnosti.

Naime, nakon dugo vremena nastup u četvrtfinalu je izborila jedna momčad ovoga podneblja. Radi se o momčadi Naturavite u čijim redovima participira trojac: Ante Pavličević, Ivan Borna Jelić-Balta te Deni Hajdarović.

To je trojac kojega ovdašnjim ljubiteljima velikog, pa i malog nogometa nije potrebno puno predstavljati uz naznaku kako je on pojačan igračima iz Pitomače te Garešnice. Tako se u ovom društvu nalaze još i: Begović, Zdelar, Gegić, Golubić, Dragan Vaclavek, Ante Starčević te Tomislav Kolar.

Nadalje, ovi momci, na koje već sada možemo biti izrazito ponosni su u dosadašnjem dijelu natjecanja izbacili jednog od favorita – Pizzeriju Borongaj Lugovi Stari Zagreb čime su dokazali svoju snagu. Stoga, s ogromnim zanimanjem ćemo pratiti ovogodišnje zagrebačko malonogometno Štefanje koje će se igrati u dvorani II Doma Sportova i majstorima Naturavite čvrsto držati palčeve.