6.6 C
Bjelovar
Srijeda, 21 veljače, 2024
spot_img

U Bjelovaru zaživio projekt “Rukomet u vrtićima”

Nove vijesti

Ovoga četvrtka (15. prosinca) su Hrvatski Rukometni savez, Grad Bjelovar i Rukometni klub Bjelovar potpisali ugovor o suradnji na projektu pod nazivom „Rukomet u vrtićima“. Zanimljivost jest ta što je ovaj hvale vrijedan projekt pod pokroviteljstvom EHF-a (Europska rukometna federacija), a na ovaj je način rukometni grad, kako od milja nazivamo Bjelovar postao šesti hrvatski grad koji je uključen u rad s djecom predškolske dobi. Isto tako, još jedna velika stvar u svemu ovome jest da je Bjelovar među prvima u Europi kojemu je pripala ova iznimna čast.

Iz Rukometnog kluba Bjelovar se ovim putem od srca zahvaljuju nacionalnom savezu na čelu s predsjednikom Tomislavom Grahovcem, gospođi Lidiji Bojić Čaćić i Igoru Brajdiću – zamjeniku bjelovarskog gradonačelnika. Naime, svi oni su svojim dolaskom uveličali ovaj povijesni događaj, a nikako ne smijemo zaboraviti niti dječji vrtić „Osmijeh“.

Zaključno, rukovodstvo RK Bjelovar ističe kako je izrazito ponosno na ovaj projekt i sve to u nastojanju da ovdašnji mališani od malih nogu počnu vježbati te se loptati. „VOLIMO RUKOMET, LOPTAMO SE“!

Vezane vijesti

spot_img
spot_img
- Slušaj Super narodni radio -

Crna kronika