Ova nam godina donosi 43. izdanje malonogometnog turnira “Bjelovarski Božić”. Ono će se održati od 22. prosinca 2022. do 8. siječnja 2023. godine u dvorani Europskih prvaka, a i ovoga puta ga zajedničkim snagama organiziraju Malonogometni klub Bjelovar i NSBBŽ-a. Treba naglasiti kako će se igrati u obje konkurencije – seniorskoj i veteranskoj. Također, osim uobičajenih pehara te medalja, tu su i novčane nagrade. One će se ove godine, obzirom na skorašnje uvođenje eura dodjeljivati upravo u toj valuti, a kod seniora će prva iznositi 2700 eura. Druga će biti 1300 i treća 650.

Veterani će za prvu poziciju dobiti 600 eura, drugoplasiranima će pripasti 400, a trećeplasiranima 150. Isto tako, važno je kazati da će seniorska kotizacija iznositi 1000 kuna, dok će veteranska biti 700. Prijave traju do subote (17. prosinca), broj momčadi je neograničen, a prijaviti se možete na broj mobitela: 098/182-8999; Željko Ostrman.

Nadalje, sve izrečeno nam garantira kvalitetan hakl, atraktivne poteze mnoštva majstora ovog brzog sporta među kojima će biti nekolicina super poznatih imena, a samo neke od stvari koje će dodatno pridonijeti ovoj priči su hladno pivo i kokice. K tome, napokon su prošla vremena maski, mjera i testiranja vezanih uz pandemiju koronavirusa pa smatramo kako vam bolja pozivnica od ove nije potrebna. Dođite u bjelovarsku dvoranu Europskih prvaka u velikom broju, glasno navijajte za svoje favorite te zajedno s nama pratite sva uzbuđenja.