3.7 C
Bjelovar
Srijeda, 29 studenoga, 2023
spot_img

AZE – od bijele tehnike do dječjih igračaka

Nove vijesti

Prije nekoliko dana je u bjelovarskoj ulici Ivana Gundulića (odmah pokraj restorana Adria) otvorena trgovina raznovrsnim artiklima – AZE TEHNIKA d.o.o. Samo dio te raznovrsne ponude ove novootvorene trgovine je: bijela tehnika, mali kućanski aparati, gaming oprema i igračke za djecu koje su sada aktualne obzirom na činjenicu da nam se približava kraj godine, odnosno vrijeme darivanja. Isto tako, tu su: šalice, poklon paketi, plastične PVC posude, noževi, mašine za meso, njihovi rezervni dijelovi, kao i rezervni dijelovi za perilice. Dakle, ovdje ima za svakoga ponešto.

Nadalje, radno vrijeme trgovine je od ponedjeljka do petka (7:00-20:00), dok ćete jako pristupačno osoblje na radnom mjestu subotom pronaći od 8:00 do 14:00 sati. Napomena je da trgovina nedjeljom i praznikom ne radi, a također, treba kazati da postoji mogućnost dostave bijele tehnike. Ta dostava je besplatna i naravno, svakoga će tjedna AZE neke od svojih artikala nuditi po akcijskim cijenama. Tako su sada na akciji velike dječje lutke (20%) te u ovoj cijeloj priči ne smijemo zaboraviti niti ručni alat. Nudi se Dewalt, dok uskoro stiže i Milwaukee.

Stoga, ukoliko vam je potrebno nešto od navedenog, ali i mnogo više od toga, posjetite trgovinu AZE TEHNIKA d.o.o. i iz prve ruke se uvjerite u ove naše navode. Zaključno, donosimo vam bogatu fotogaleriju izrazito kvalitetnih artikala koja će vas, sigurni smo dodatno privući na ovu novootvorenu adresu.

Vezane vijesti

spot_img
- Slušaj Super narodni radio -

Crna kronika