-3.4 C
Bjelovar
Ponedjeljak, 4 prosinca, 2023
spot_img

Predsjednik HSLS-a Bjelovar Igor Brajdić okupio 38 kandidata volontera za predsjednike mjesnih odbora

Nove vijesti

Danas je u domu u Radničkom naselju popularnom Picindolu predsjednik gradske organizacije HSLS Bjelovar, Igor Brajdić sa suradnicima okupio 38 kandidata volontera za predsjednike mjesnih odbora.

-Važan nam je razvoj svih mjesta u Bjelovaru. Ne volim puno priče, operativno riješavamo sve na terenu. Digla se velika prašina jedno vrijeme među političkim strankama oko ukidanja ili smanjivanja broja mjesnih odbora da ih je previše, da su trošak, itd. Čak se na nivou Grada oformila i komisija na čijem čelu je bio SDP no nisu napravili niti jedan sastanak po tom pitanju. Ne gledajući stranke jer više manje sve je isto to je ta priča o kojoj govorim i koju ne volim. Više djela, manje riječi – kazao je Brajdić i dodao kako je i sam nekada bio za ukidanje pojedinih mjesnih odbora.

– Promjenio sam mišljenje. Ti ljudi su volonteri, rade bez kune naknade ili troška a prvi su u vezi sa mnom osobno ili sa timom kada u selu se nešto dogodi bilo da traktor ne može na polje, treba nešto asfaltirati, prokopati, urediti ili samo nasuti kamenom. Idemo raditi za Bjelovar – rekao je Brajdič.

Vezane vijesti

spot_img
- Slušaj Super narodni radio -

Crna kronika