Nakon pune tri godine, u Bjelovar se vraća Božićni gala koncert. Taj božićni spektakl održat će se u utorak, 20. prosinca, u Domu kulture. Ono što je bitno istaknuti, ponovno se održava u suradnji s HRT-om te će njegova snimka na Božić biti prikazana na javnoj televiziji.

– Zorica Kondža, Pero Galić, Ana Rucner, Mario Battifiaca, Bruna Oberan, naš bend, naše bjelovarske snage Vox Feminae, Martina Đurđević i naravno uz voditeljstvo Ognjena Milovanovića. Za Božićni gala koncert uvijek se tražila ulaznica više, a ove godine smo u nešto promijenjenijem izdanju, međutim vjerujem da intima i topla atmosfera same dvorane može stvoriti jedan dobar i ugodan ugođaj, kazao je gradonačelnik Dario Hrebak.

Zašto je Božićni gala koncert preseljen iz sportske dvorane u prostor manjeg Doma kulture pojasnio je Mladen Medak Gaga, producent Božićnog gala koncerta.

– Često se događalo da u želji da koncert bude što glamurozniji ode izvan granica proračuna,  a onda ostanu dugovi koje treba platiti. Da bismo to u svakom slučaju izbjegli odlučili smo se da ove godine koncert bude u Domu kulture, a i on je tek nedavno obnovljen i to je jedan intimni prostor koji može dati jedno pravo ozračje. Da bismo na neki način omogućili da što veći broj građana dođe i vidi taj koncert u 14 sati imamo generalnu probu za koju su ulaznice 50 % jeftinije nego za koncert u 20 sati, rekao je Medak.

Prodaja ulaznica počela je danas u 10 sati na blagajni KMC-a, a ulaznice se mogu kupiti i online, te se u svakom trenutku može vidjeti koje je mjesto slobodno i ima li još slobodnih mjesta.

– Cijene ulaznica su za glavni koncert su 120,00 kuna za parter i 100,00 kuna za balkon, za generalnu probu je 50% jeftinije i smanjena je cijena za mjesta kojima je smanjena vidljivost, dodao je Gaga.

Svi oni koji neće moći kupiti ulaznice moći će uživati u Božićnom gala koncertu u snimci koja će biti emitirana na sam Božić na HRT-u 2 u ranim večernjim satima, te na Hrvatskom radiju.