Na adresi Petra Zrinskog 11 u Bjelovaru (blizina ljekarne Farmacia) je prije nekoliko dana otvoren “Physio ACL” čiji je vlasnik Ivan Vinković. Vinković je u bjelovarskim krugovima, a i šire već dobro poznata ličnost kada je u pitanju prevencija ozljeda, ali i post operativna rehabilitacija. S ljudima raznih profila i potreba radi već osam godina, a treba naglasiti kako se školovao na mnogim uglednim mjestima od kojih je najistaknutije Češka, odnosno njezina prijestolnica Prag.

Tamo je Vinković upijao znanja profesorice Petre Ježikove – jedne od najpoznatijih djelatnica u ovome zanimljivome poslu, da bi potom to primjenjivao u Daruvarskim Toplicama i kod Željka Kercela u bjelovarskom “Fizio Medianusu. Isto tako, Vinkovićeve usluge koristili su nogometaši hrvatske prvoligaške momčadi – HNK Gorica, kao što to sada čine NK Mladost Ždralovi te rukometaši Bjelovara. Dakle, njegovo iskustvo je neosporno pa dolaskom u ovaj novootvoreni prostor zasigurno nećete pogriješiti.

Aparatura s kojom Vinković pomaže svojim klijentima je svakim danom sve bolja i bolja, kvaliteta usluga se samim time konstantno podiže, dok je jedina promjena u cijeloj ovoj hvale vrijednoj priči lokacija. Za inicijalni pregled, nakon kojeg se daju smjernice za daljnji rad, odnosno sam tretman se možete naručiti na broj mobitela: 099/6404-307, Facebook, Instagram stranicu ili mail adresu; info@physioacl.hr. I sada vam, poslije ovog kratkog uvoda donosimo riječi ovog majstora svog zanata.

–Unazad nekoliko godina jako puno privatno radim s osobama iz Bjelovara pa sam se sada odlučio na još jedan, veći korak u mom poslovanju. Shodno tome sam se preselio na novu lokaciju, u sam centar grada. Osim privatnog rada, participirao sam i u Daruvarskim Toplicama, “Fizio Medianusu” te HNK Gorica. Sve to je imalo puno utjecaja na moju karijeru i rekao bih kako je svaki posao sam po sebi poseban. Stekao sam mnoštvo iskustva, naročito u Gorici gdje se radi s profesionalnim igračima i gdje je sve na najvećoj mogućoj razini. Dakle, sve to stečeno znanje i iskustvo želim iskoristiti kako bih pomogao ljudima u rješavanju njihovih zdravstvenih poteškoća.

“Physio ACL” će klijentima pružati razne usluge (prije i poslije operativnog zahvata), klasične te sportske masaže, a tu je i elektroterapija. Posjedujem jako puno vrhunskih aparata po tom pitanju, dok rješavam i bolna stanja što je u današnje vrijeme najčešća pojava. Također, od specifičnih fizioterapijskih tehnika baziram se na DNS te PNF konceptu. DNS je dinamička neuromuskularna stabilizacija, dok je PNF proprioceptivna neuromuskularna facilitacija – ovako nam je govorio Vinković.

Zaključno, sigurni smo da vam bolja pozivnica od ovoga nije potrebna. Dođite u novootvoreni “Physio ACL” kako biste se osobno, na svom tijelu uvjerili u ove naše navode.