3.7 C
Bjelovar
Srijeda, 29 studenoga, 2023
spot_img

Promocija Ljetopisa bjelovarske Komercijalne i Trgovačke škole

Nove vijesti

Jučer je (četvrtak, 24. studenoga), u bjelovarskoj Komercijalnoj i Trgovačkoj školi (školska knjižnica) predstavljen 16. po redu učenički Ljetopis. U ovom zanimljivom programu su sudjelovali učenici Glazbene škole „Vatroslav Lisinski“ Bjelovar te učenici Komercijalne i Trgovačke škole. Također, posebna gošća u ovoj priči je bila profesorica Darinka Bojčić – autorica pjesničke zbirke “Koka Kata”, poezije namijenjene djeci.

I sada, kao zaključak pročitajte što nam je kazala Nataša Vibiral – ravnateljica Komercijalne i Trgovačke škole Bjelovar, žena koja je, zajedno sa svojim kolegama mukotrpno radila na ovom projektu. Isto tako, pogledajte našu bogatu fotogaleriju.

–Održali smo promociju našega 16. Ljetopisa, a riječ je o Ljetopisu za školsku godinu 2021./2022. Moram kazati kako ih je trinaest izašlo u tiskovnom obliku, dok su posljednja tri svjetlo dana ugledala virtualnim putem. Također, dvije godine nismo bili u mogućnosti održati nikakvu promociju zbog zabrane okupljanja, ali sada se polako vraćamo u normalu što nas jako veseli. Program je pripremljen od strane naših te učenika bjelovarske Glazbene škole „Vatroslav Lisinski“ i okupljanjem svih njih, pa i sadašnjih, odnosno naših kolega koji su otišli u zasluženu mirovinu smo, na jedan prikladan način predstavili svoj ovogodišnji Ljetopis na kojeg smo itekako ponosni.

Nadalje, Ljetopis sadržava uobičajene stvari kao što su svi razredi te ono što se dogodilo tijekom školske godine. Dakle, sve priredbe, sva natjecanja, svi naši projekti, izleti, ima riječi i o sportskoj sekciji, pa i Erasmusu koji nam se ujedno nalazi na naslovnoj stranici. Mi smo jedina škola koja ima akreditaciju za strukovni dio Erasmusa i sve navedeno znači da svatko može pronaći nešto za sebe. To je jedan presjek cijele školske godine tako da, nakon puno godina se nadamo da će se svi moći prisjetiti s kime su pohađali razred, kroz što su sve prolazili te što su sve radili u tijeku svog školovanja  – vrlo opširno nam je govorila Vibiral.

Vezane vijesti

spot_img
- Slušaj Super narodni radio -

Crna kronika