4.4 C
Bjelovar
Srijeda, 7 prosinca, 2022

3 stila muških zimskih jakni koje morate imati ove zime

Nove vijesti

Došlo je vrijeme da obnovite svoju garderobu, uključujući i zimsku jaknu, no, ni sami niste sigurni što odabrati? U nastavku vam donosimo tri najpopularnija stila muških zimskih jakni uz dodatan savjet, zahvaljujući čemu ćete vrlo jednostavno pronaći onu koja će najbolje odgovarati vašem modnom stilu, ali i svakodnevnim potrebama.

Podstavljena jakna, za modne klasičare

Podstavljena zimska jakna istinski je modni klasik koji već godinama ne silazi s modnog trona, i to s dobrim razlogom. Naime, riječ je o odjevnom komadu koji se vrlo jednostavno uklapa u najrazličitije modne kombinaciju, omogućavajući vam da ju nosite u brojnim prilikama i situacijama. A ako ne znate koju boju odabrati, tada vam savjetujemo crnu boju. Crna je klasična boja koja je uvijek u trendu, a koja se zbilja jednostavno kombinira baš sa svim drugim bojama. Naravno, jakne su dostupne i u brojnim drugim bojama, tako da ako spadate u kategoriju modno hrabrijih ljudi, lako ćete pronaći onu koja se idealno uklapa u vaš modni stil.

Brojni modeli podstavljenih jakni dostupni su u varijanti s kapuljačom što je odlično jer vas ona dodatno štiti od hladnoće, vjetra, padalina i ostalih vremenskih neprilika. Isto tako, kod mnogih je modela jakni kapuljaču moguće relativno jednostavno skinuti uz pomoć patentnog zatvarača, zahvaljujući čemu ju možete skinuti kada se ne uklapa u vašu modnu kombinaciju.

Parka, za ljubitelje modnih trendova

Parka se pojavila prije nekoliko sezona na modnoj sceni, i s razlogom je njezin dio cijelo ovo vrijeme. Osim svojim izgledom, parka će vas osvojiti i iznimnom razinom udobnosti i topline koju omogućuje cijelo vrijeme nošenja. Parka je odličan model tople zimske jakne koja svakoj modnoj kombinaciji daje dozu posebnosti, a istovremeno se lako usklađuje.

Parke su dostupne u brojnim bojama poput maslinasto zelene, tamno plave, crne, krem, ali i crvene, žute i brojnim drugima, zahvaljujući čemu ćete vrlo jednostavno pronaći onu koja se idealno uklapa u vaš modni stil. Ako tražite jednu adresu na kojoj možete uživati u bogatoj ponudi različitih modela parki, ali i brojnih drugih modela zimskih jakni, tada pogledajte što nudi Bolf trgovina i sigurno ćete pronaći nešto idealno za sebe.

Skijaška jakna, za sportske tipove

Ako su vam sportske aktivnosti nešto bez čega ne možete zamisliti svoj dan, tada su skijaške jakne idealan izbor za hladne zimske dane. Osim što ju, kako joj i ime govori, možete nositi dok se skijate, nema nikakvih razloga da skijašku jaknu ne nosite svaki dan kada je hladno.

Skijaške jakne nadaleko su poznate po svojoj udobnosti, ali i izvrsnoj toplini koju omogućavaju cijelo vrijeme nošenja, a i zbilja se lako modno usklađuju ako njegujete sportski i ležerni modni stil. Naravno, kao i drugi modeli jakni, i skijaške su jakne dostupne u širokom spektru različitih modela među kojima ćete vrlo jednostavno pronaći onaj koji idealno odgovara vašem modnom stilu, ali i svakodnevnim potrebama.

Dodatan savjet: ako još uvijek niste sigurni kako odabrati idealnu jaknu za nadolazeću zimu, posjetite Bolf online trgovinu u kojoj ćete sigurno nešto pronaći za sebe.

Vezane vijesti

- Oglas -spot_img
- Oglas -
spot_img

Crna kronika