Foto/screnn RTL

Vatreno ludilo zavladalo je u srcima Hrvata. Sutra od 11.00 po našem vremenu hrvatska nogometna reprezentacija otvara nastup na SP-u u skupini F na AL-Bayt stadionu nedaleko od Dohe, a naši će nogometaši imati podršku protiv Maroka, kao i uvijek u svakoj utakmici, bez obzira na suparnika. Jedan od njih je Slavko Husnjak koji je dao otkaz na poslu kako bi došao na Mundijal i bio uz Vatrene

Na pitanje, zašto su Hrvati toliko popularni, Husnjakk kaže: “Luka Modrić… svi smo mi Luka Modrić” Ja ne znam da ikoji igrač ima to na svijetu, naše su kockica najpopularnije na svjetskom prvenstvu. Ponosni smo!” Kada im ljudi prilaze, kaže da pitaju kako se osjećaju, a o gostoprimstvu, Husnjak kaže:

“Hrvati su ovdje dobro došli, gostoprimstvo je fenomenalno, svaka čast organiztoru na svemu, nemamo riječi. Sve pohvale!”

Za navijače koji su stigli, kaže da su već prošli svaki od njih nekoliko natjecanja, da se u Katru nadaju finalu, a otkriva i što je sam napravio kako bi stigao na svjetsko prvenstvo:

“Bio sam prinuđen dati otkaz na poslu. Pozdravljam kolege u firmi, Katar je prevladao!”.

A kad pitamo za prognozu utakmice Maroko-Hrvatska, ispaljuje: “Nemamo što razmišljati ili 2:0 ili 3:1. To je to što od očekujemo od Hrvatske!”

Izvor: Net.hr