3.7 C
Bjelovar
Srijeda, 29 studenoga, 2023
spot_img

Grad Bjelovar večeras pali svijeće za Vukovar

Nove vijesti

U znak sjećanja na žrtve Domovinskog rata, Grad Bjelovar će s udrugama proizašlim iz Domovinskog rata i učenicima srednjih škola obilježiti Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje paljenjem lampaša u Vukovarskoj ulici i na korzu, prema sljedećem rasporedu:  

Četvrtak, 17. studenoga 2022.   

16.45 sati      – Okupljanje učenika Turističke, Ekonomske, Trgovačke, Medicinske škole i udruga ispred zgrada srednjih škola na Poljani dr. Franje Tuđmana.

Lampaši će se podijeliti učenicima i predstavnicima udruga ispred zgrada srednjih škola. Tko želi, može donijeti i svoje lampaše).

17.00 satiPolazak pješice prema Vukovarskoj ulici.

Zapaljeni lampaši se postavljaju s lijeve i desne strane ulice, uz vanjski rub nogostupa (nikako ne na rubnik prometnice) i to od vulkanizera Pajdo d.o.o. do mosta (pokraj groblja sv. Andrije).

17.00 sati  – Učenici Gimnazije pale svijeće korzom sa svoje desne strane, od početka parka, tj. zgrade Croatia osiguranja, prema Dječjoj knjižnici. Učenici Tehničke i Obrtničke škole palit će svijeće korzom sa svoje desne strane od Dječje knjižnice do zgrade Croatia osiguranja. Molimo da se ne pale lampaši na dijelu korza gdje su radovi, od Gimnazije do parka. (Lampaši će biti na korzu na početku parka te na korzu kod Dječje knjižnice).

Vezane vijesti

spot_img
- Slušaj Super narodni radio -

Crna kronika