3.7 C
Bjelovar
Srijeda, 29 studenoga, 2023
spot_img

Bjelovarsko-bilogorska županija objavila Javni poziv za predlaganje programa javnih potreba u kulturi za 2022. godinu

Nove vijesti

Predmet Javnog poziva je prikupljanje pisanih prijedloga programa/projekata u kulturi, koji će se financirati/sufinancirati u 2022. godini iz Proračuna Bjelovarsko – bilogorske županije, u područjima od interesa za Bjelovarsko – bilogorsku županiju. Pravo podnošenja prijave imaju kulturno-umjetničke udruge, umjetničke organizacije, građani i udruge, ustanove u kulturi, pravne i fizičke osobe koje obavljaju djelatnosti u kulturi na području Bjelovarsko-bilogorske županije.

Ukupna planirana vrijednost Javnog poziva za 2022. godinu iznosi 160.000,00 kuna. Program/projekt se može financirati u 100% iznosu prihvatljivih troškova programa/projekta, pri čemu potencijalni prijavitelji i partneri nisu dužni osigurati sufinanciranje iz vlastitih sredstava.

U slučaju da se predmetni program/projekt ne financira u 100% iznosu iz proračuna Bjelovarsko – bilogorske županije prijavitelj je dužan osigurati preostali iznos financiranja do punog iznosa financiranja programa/projekta.

Prijedlozi aktivnosti dostavljaju se isključivo na propisanim obrascima, koji su zajedno s Uputama za prijavitelje dostupni na mrežnim stranicama Županije www.bbz.hr. Obrasce zainteresirani mogu preuzeti i u Upravnom odjelu za društvene djelatnosti i obrazovanje.

Rok za prijavu projekta je 14. prosinca 2022. godine.

Vezane vijesti

spot_img
- Slušaj Super narodni radio -

Crna kronika