4.4 C
Bjelovar
Srijeda, 7 prosinca, 2022

Dani okusa hrvatske tradicije održavaju se u 12 restorana diljem Bjelovarsko-bilogorske županije

Nove vijesti

Nacionalni Dani Okusa hrvatske tradicije održavaju se od 18. – 28. 11. 2022. u više od 100 restorana diljem Lijepe Naše. Zavirite u bogatu paletu hrvatskog gastronomskog blaga i već od 95,00kn/12,61e uživajte u slijedu od tri tradicijska jela čija se priprema, u objektima nosiocima standarda Okusi hrvatske tradicije, s ljubavlju njeguje i danas. Jela su to čiji  mirisi i okusi osvajaju  dušu i tijelo, a blagovanje pretvaraju u istinski doživljaj i užitak. 

Zajednička je to manifestacija nosioca standarda i sustava Turističkih zajednica županija koja se, organizira  na nacionalnoj razini u jedanaestodnevnom trajanju – od 18. do 28. 11. 2022. godine. Sudjeluje više od 100 ugostiteljskih objekata s područja 11 županija. Projekt Okusi Hrvatske tradicije bavi se unapređenjem ponude tradicijskih lokalnih jela u dnevnoj ponudi ugostiteljskih objekata, umrežavanjem nosioca standarda Okusi tradicije, te sustavnim razvojem novih lokalnih turističkih proizvoda i događanja u području eno-gastronomije i kulture blagovanja u cjelini (http://www.okusi.hr). Manifestacija će ljubiteljima gastronomije omogućiti da u ugostiteljskim objektima nosiocima brenda Okusi hrvatske tradicije po promotivnoj cijeni od 95kn/12,61e – 155kn/20,57e uživaju u odabranom slijedu od tri tradicijska jela.

Na području Bjelovarsko-bilogorske županije dvanaest je ugostiteljskih objekata koji su nosioci standarda Okusi Bjelovarsko-bilogorskog kraja koji sudjeluju u nacionalnim Danima Okusa hrvatske tradicije i u kojima za vrijeme trajanja manifestacije možete kušati u slijedu tri tradicijska jela po promotivnim cijenama – RESTORAN&CATERING ROKO i RESTORAN BJELOVAR iz Bjelovara, IZLETIŠTE VRATA BILOGORE iz Maglenče (Veliko Trojstvo), RESTORAN-VINARIJA CONER iz Jabučete (Kapela), IZLETIŠTE NA MALENOM BRIJEGU iz Ribnjačke (Velika Pisanica), GOSTIONICA ANA iz Čazme, VILA GARIĆ iz Podgarića, BISTRO KOD BAKE i HOTEL GARIĆ iz Garešnice, KAVANA QUEEN, RESTORAN TERASA – DARUVARSKE TOPLICE i RESTORAN TAVERNA – DARUVARSKE TOPLICE iz Daruvara.

Vezane vijesti

- Oglas -spot_img
- Oglas -
spot_img

Crna kronika