Prije nekoliko dana u Bjelovaru, na sajamskom prostoru Gudovac, u hali broj osam je otvoren novi, vrhunski salon namještaja. Tvrtka NATURALIS EXPORT, čiji je vlasnik i direktor Ante Kovač je na naše tržište plasirao prvoklasni namještaj. Pojedinosti o ovom bogatom, nesvakidašnjem asortimanu ćemo vam otkriti u nastavku. Najprije treba kazati kako su ovi izuzetno kvalitetni proizvodi na naše prostore stigli iz Bosne i Hercegovine te Turske.

Riječ je o najvećem salonu ovakve vrste u ovom dijelu Hrvatske i eksponati su vrlo inovativni, trajni. Iz tog razloga su cijenom nešto skuplji negoli je to uobičajeno, ali itekako isplativi. Posebnost ove priče jest i ta da su konstrukcije izrađene od parene bukovine što u prijevodu znači da je ovdje riječ o najkvalitetnijim spužvama, odnosno vanjskim materijalima. Nadalje, važno je reći da garancija za sve proizvode postoji i da se reklamacije prihvaćaju. Međutim, njih gotovo da niti nema.

Svi proizvodi se pregledavaju višekratno, a turska roba se prije isporuke kupcima raspakirava kako bi se utvrdila njezina potpuna ispravnost. Kreveti su od nehrđajućeg čelika ili šperploče. Njihovi madraci su izvrsne tvrdoće, a i visoki su pa prilikom ustajanja korisnici nemaju poteškoća. Dakle, dobri su za mlađe, ali i za starije osobe. Na licu mjesta ih se može isprobati (sjesti, leći), dok su stolice ergonomske, od orahovine. Dakle, kvaliteta je velika. Također, dizajn svih proizvoda je vrlo moderan, a istovremeno i funkcionalan.

U cijeloj ovoj hvale vrijednoj priči postoje i kožni proizvodi, no oni se rabe nešto manje zbog toga što se u ljetnim mjesecima na njima znoji, dok je zimi hladno. Stoga se nerijetko koriste drugi, zamjenski materijali koji isto tako izgledaju vrlo lijepo, zahvalni su za održavanje, a pritom su udobni i topli. Materijale za izradu kupci mogu izabrati sami, namještaj se izrađuje po mjeri te ga se na kućnu adresu isporučuje u roku 30 dana.

Salon je tijekom radnih dana otvoren od 10:00 do 18:00, dok subotom kupci asortiman mogu razgledati od 8:00 do 13:00 sati. Za kraj pogledajte našu veliku fotogaleriju koja će vam, nadamo se pomoći pri odabiru nečega lijepoga za vaš dom.